Nyheder

Wolfpack tæt på sensation mod Horsens IC

BMS Herlev Wolfpack mødte onsdag aften det professionelle tophold fra Horsens IC. Horsens IC er et af de bedste hold i Basketligaen igennem de sidste 10 år. Så opkomlingene fra Wolfpack skulle på en stor prøve i Herlev Hallen. Det var dog ikke til at se at toppen af Pro B mødte toppen af Pro A og budgetterne i de to klubber er milevidt fra hinanden.

Wolfpack bider fra sig fra start og specielt Javion Blake volder Horsens IC forsvaret problemer, med 3´ere og hurtige scoringer driver han Wolfpack op i gear sammen med Chanan Colman. Vel assisteret af AJ Sumbry sidder Wolfpack på det meste i første periode, dog med en velspillende Vedran Borovcanin der holder HIC inde i kampen. 1. periode ender 24-15 til Wolfpack.

I anden periode bliver der givet og taget af begge hold, specielt de store folk spiller igennem under kurven hvor af AJ Sumbry får sat et par kæmpe højdepunkter ind. For HIC er Roberto Gallinat en evig trussel og kommer flot til kurven med vigtige scoringer til HIC. Perioden ender lige og Wolfpack kan således gå til pausen 47-38.

HIC kommer som skudt ud efter pausen, der bliver lagt et massivt tryk inside hvor amerikanske Brad Gilbeck får sat flotte dunk ind, AJ Sumbry lykkes dog at trække fejl i den anden ende som får lukket ned får Gilbeck i slutningen af kampen. AJ Sumbry viser i denne perioder virkelig store højdepunkter som holder HIC på afstand og Wolfpack kan gå til 4. periode foran 2 point.

I 4 periode kommer Wolfpack ud og får lavet et solidt run der giver en føring på 6-7 point. Stiller og roligt kommer HIC dog tættere og tættere på. Da Brad Gilbeck fejles ud og Wolfpack er foran med 5 point med få sekunder tilbage ligner det en sejr. Men Horsens IC laver nogle flotte spil og tager sejren i de døende sekunder med 85-88.

Stor tak til det fremmødte publikum på en kold onsdag aften, 273 tilskuere fik sig en på opleveren og vi glæder os til at se jer alle til Basketligakamp allerede på Onsdag i Ballerup Super Arena når Copenhagen Basketball kommer på besøg.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev AJ Sumbry med 22, Javion Blake 21 og Chanan Colman 13 point.

For Horsens IC scorede  Roberto Gallinat 21 point, Vedran Borovcanin 19 og Stefan Savic 13.