Nyheder

Wolfpack taber til Bakken Bears

Fredag aften skal bruges i Herlev Hallen, 205 tilskuere skulle i hallen for at se basket i landets bedste basketball række her til aften.

Det var ingen hvem som helst Wolfpack skulle møde, Bakken Bears kom på besøg og skulle forsøge teste Wolfpack flotte form med 4 sejre i de seneste 5 kampe. Bakken Bears er ingen hvem som helst, de må betegnes at være de bedste hold i dansk basket historie med konkurrence af BMS legendariske 80´er hold.

BMS Herlev Wolfpack kommer godt fra start og viser det flotte holdspil som de har vist på det seneste. Her af kvittere Mathias Seilund for flotte afleveringer og har 7 point i perioden. Bakken Bears har svært ved at få gode skud, men dette kompensere de flot for med mange offensive rebounds som konverteres scoringer 18-25.

Wolfpack kommer endnu engang flot ud af starthullerne efter timeout, og kommer på 23-25, men efter 3 minutters spil for Bears rigtig flot gang i deres running game. Bears amerikanske spiller Hayden Dalton & Ryan Evans får eksekveret flotte angreb og i de næste 7 minutters spil er Bears ovenpå og vinder perioden 24-41.

Det er ikke til at se på Wolfpack at de er bagud med +20 point, der bliver spillet friskt fra start efter pausen hvor af Kaptajn Meilby tager flot fat i begge ender rebounds og flotte 3 pointsscoringer. Men som i de foregående perioder får Bakken pres til lidt flere mistede bolde og tager lige det flere rebounds som gør at Wolfpack ikke kan hente det forsømte. For Bears skal nævnes David Kristensen for flotte takter i begge ender af gulvet.

Anden halvleg giver debut til Andreas Edholm Mortensen fra BMS Herlev´s ungdomsrækker, han kommer ind i selskab med Agah Kizilkaya, Morten Duvander Bulow, Jonas Jessen og Aleksander Nedic. De unge drenge går til stålet imod de professionelle fra Bakken Bears der dog trækker. 4 periode bør bla. huskes for et virkelig flot put back-dunk af Deionte Simmons. Kampen slutter 80-124 til Bears.

Topscorer Wolfpack Deionte Simmons 24, Mathias Seilund 18, Andreas Meilby 14.

Topscorer Bears Hayden Dalton 23, Tobin Carberry 20, Ryan Evans 20.

Fotokredit til FNSportsfoto