Nyheder

Wolfpack taber stort til Hørsholm 79ers

Fredag aften var der igen topbasket i Herlevhallen hvor Wolfpack tog imod Nordsjællandske Hørsholm 79ers.

Hørsholm var mødt til aftenens kamp med 4 nederlag af 5 i bagagen og Wolfpack Basketball fra en frisk tirsdagskamp mod Stevnsgade SuperMen, der blev tabt med 6 point i fjerde periode i Nørrebrohallen. 

Til aftenens kamp var Wolfpack uden Edgaras Stanionis samt Oliver Strøh der er skadet, så det var et Wolfpack hold der mødte med en ung lineup. I dagens anledning af skadet spillere er Andreas Høyer gledet ind i startopstillingen.

Kampens resultat endte 62-110 til Hørsholm 79ers, og aftenen opgør må generelt betegnes som en kamp der er gode lærepenge for Wolfpacks bredde og unge spillere.

I fraværet af stamspillere var der masser af minutter til Andreas Høyer, Daniel Marsenic og Morten Bülow. Mens Michael Martin og Anders Schou Hansen samt Niki Tamjidi måtte tage de ledende roller på banen. Wolfpack spillede generelt i et højt tempo, og kom kampen igennem til fornuftige afslutninger, men træfprocenterne var for lave. Mens Hørsholms velsmurte maskine igen havde fundet melodien og særlige fra distancen straffede hjemmeholdet hårdt, med en scoringsprocent på 71% og 23 af 31 scoringer fra tre points linjen.

Kampens topscorer må udnævnes med forsigtighed da der var problemer med statistikken. Durell Vinson blev noteret for 16  point og 13 rebounds. Michael Martin havde 9 point mens der var 7 til Niki Tamjidi og Anders Schou Hansen. For Hørsholm havde Tosin Methitin 18 point mens der var 15 point til Ty Sabin og Sebastian Dalsgaard.

Hørsholm 79ers ligger ud med kampens første 5 point og George Berling kan reducere for Wolfpack mens Durell Vinson udligner. Wolfpack stiller til kampen op i 2-3 zoneforsvar og har god højde inside i Andreas og Durell. De første 4 minutter er præget af at begge hold gerne vil finde kurven udefra. Hørsholm har bedst held med det i det Frederik Hougaard og Connor Benarek sætter 2 tre points scoringer til stillingen 6-15 efter 5 minutter.

Wolfpack kæmper godt og kommer frem til fornuftige afslutninger men har ikke held med at ligge bolden i kurven. Efter en time out og Wolfpack opspil findes Durell Vinson under kurven og han fejles. Reducering til 8-15 med 4 minutter igen. Wolfpack kommer fortsat til gode afslutninger, men er ikke konsekvente i afslutningerne, modsat sætter Hørsholm deres skud og får lidt for meget plads ved tre points linjen.

Med 3 minutter igen har udeholdet udbygget føringen til 8-24. Wolfpack har generelt svært ved at følge med i Hørsholms roteringer i angrebet, hvilket medfører at de får flere frie tre pointsscoringer. Ty Sabin sætter igen en tre points scoring til 10-30 med 2 minutter igen. Wolfpack slutter perioden godt af med aggressivt forsvarspil, men mister samtidig bolden i opspillet og perioden slutter 10-32 til Hørsholm.

Anden periode starter igen med skud fra feltet og Hørsholm udbygger føringen til 13-38 efter 2 minutter. Hørsholm spiller generelt konsekvent og kommer til afslutninger da de slå Wolfpacks forsvar, mens hjemmeholdet fortsat får skud og scoringsforsøg, men de brændes.

Med 7 minutter igen 13-42 til Hørsholm 79ers. Hørsholm sætter de store spillere i line upén, hvilket Wolfpack ikke kan konkurrere med så udeholdet kommer til relativt nemme scoringer.

Med 4 minutter igen er Hørsholm foran med 30 point 17-47. For at dæmme op for Hørsholms dominans i feltet skifter Wolfpack til 1-2-2 zone, men Hørsholm finder fortsat kurven inside. Anders Schou Hansen kan reducere for hjemmeholdet. 1 minut senere 23-51 til Hørsholm 79ers.

Perioden slutter med et Hørsholm run og flere scoringer fra distancen 25-61 ved pausen.

Efter en god snak i omklædningsrummet var begge hold tilbage på banen i højt tempo. Hørsholm vil stresse Wolfpack, så de flytter forsvaret til fuld bane. Wolfpack spiller sig igennem men har fortsat svært ved at eksekvere inside. De næste angreb får Wolfpack dog trukket fejl og kommer lidt tættere på ved at score fra straffelinjen.

Efter 3 minutters spil 31-65 og Michael Martin fører an for Wolfpack i angrebet og forsvar og får flere steals. Hørsholm stresse fortsat i helbanepres. Wolfpack spiller sig igennem til skud, men scoringsprocenten er ikke høj. Hørsholm er nu begyndt at fejle hvilket hjemmeholdet profitere af på straffelinjen og Asbjørn Nerlov og Michael V Nielsen må tage plads på bænken med 4 fejl hver for Hørsholm.

40-76 med 3 minutter igen af tredje periode. Wolfpack får et lille run og sætter de næste 5 point. De resterende minutter af perioden løber ud med at begge hold på skift brænder scoringschancerne. Niki Tamjidi kan ligge et enkelt point i på straffe og stillingen er 46-80 da vi går ind i fjerde periode.

Den sidste periode begynder med et Hørsholm steal og dunk til dem. Wolfpack kæmper sig til straffelinjen men mangler fortsat at omsætte scoringsforsøgene. Hjemmeholdet kæmper heroisk i forsvaret hvilket lønner sig. De næstkommende angreb omsættes til scoringer under kurven samt fejl i scoringsforsøg.

Efter 2 minutter 50-84. Det er nu Niki Tamjidi og Morten Bülow der kommer til gode scoringer. Wolfpack er gået i 3-2 zoneforsvar hvilket afholder Hørsholm fra at forsøge sig fra distancen i en periode og de søger i stedet ind i feltet.

52-93 med 5 minutter tilbage af kampen. Wolfpack holder fortsat tempoet højt i angrebsspillet hvilket fører til afslutninger, men scoringsprocenterne forbliver lave, hvor i mod Hørsholm fortsat sætter deres skud og de kan stille og roligt udbygge den i forvejen store føring til 54-105. Der restere 2 minutter af kampen.

Wolfpack forsøger fortsat at reducere kampens score og får fornuftige afslutninger i kampens slutfase, mens Hørsholm næsten udelukkende forsøger sig med  tre pointsskud. Kampen rinder ud og Wolfpack taber klart aftenens kamp med 62-110 til et velspillende Hørsholm hold.

Næste kamp for hjemmeholdet er torsdag i vinterferien, hvor Svendborg Rabbits venter i Ballerup SuperArena.