Nyheder

Wolfpack taber hjemme til Randers Cimbria

Efter en flot åbning på sæsonen med to sejre, skulle BMS Herlev Wolfpack revanchere sig ovenpå sidste kamps fejltagelse mod Værløse Blue Hawks, hvor det endte med en et nederlag.

Dagens modstander i Ballerup Superarena var Randers Cimbria og på papiret kunne det blev en svær opgave for Wolfpack. Jimmy Moore har fået godt styr på Randers der er blevet en top 3 kandidat i Basketligaen.

Randers tager teten fra kampens start og slå et lille hul, men Wolfpack slår tilbage med fine aktioner af Javion Blake der gjorde det godt igennem hele kampen. Javion sluttede kampen med 26 point heraf kom de 16 af dem i 1. periode der sluttede med en føring til gæsterne på 19-15.

For Randers er det nytilføjelsen fra Frankrig Jonathan Jeanne der med sin store rækkevidde beskytter kurven flot og får skabt uro under kurven i Randers angrebet.

Mod slutningen af 1. halvleg får Randers Corey Silverstrøm sat nogle flotte skud, mens Wolfpack unge talent Danijel Marsenic presser på for hjemmeholdet og forsøger at give modsvar. Dog trække Randers fra og vinder 2. periode med 21-13 og er derved foran ved pausen med 40-28.

Det var med håb at Coach Colman kunne vække Wolfpack til et comeback efter pausen, men comeback’et udeblev og specielt blev kampens helt sprængende punkt alt for mange brændte skud og for lidt dominans i feltet.

Wolfpack kommer aldrig tættere på og Randers bruger 3.periode til at score mere end dobbelt så mange point som Wolpack og er derved i klar føring inden de sidste 10 minutter med 65-40.

I sidste periode kæmper Wolfpack sig lidt tættere på men Randers lader sig ikke ryste og kan fortjent tage sejren med hjem til Kronjylland som kommer til at lyde på 88-67.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev Javion Blake med 26 og Danijel Marsenic med 11 point. For Randers Cimbria scorede Jonathan Jeanne 18 og Corey Silverstrøm 16 point.

Næste kamp for Wolfpack er den 27. oktober hvor holdet spiller mod EBAA på udebane. Randers Cimbria skal allerede i kamp igen på fredag hvor holdet på udebane møder BK Amager.