Nyheder

Wolfpack med Storsejr over Rabbits

For første gang i en årrække var der igen topbasket i Glostrup Hallen.

Det blev til et seværdigt gensyn, hvor hjemmeholdet styrede kampen fra start til slut.

Efter en rodet start med adskillige turnovers fra begge hold, fik Wolfpack slået et lille hul til stillingen 12-6. Det var specielt Ryan White, der satte tonen i første periode med hans speed og shakes, som fik flere spillere fra Rabbits til at se særdeles rundtosset ud. Jyels Smith dunkede to point i til stillingen 23-12. Selv samme Jyels Smith sluttede perioden af med et block på Svendborgs Antonio Porta. Copenhagen Wolfpack vandt første periode 29-14.

Anden periode fortsatte i et ekstremt højt tempo, og det var fortsat Wolfpack, der svang dirigentstokken. Svendborg tog få minutter inde i anden periode en timeout ved stillingen 37-22. Svendborg gik derefter på et 6-0 run, hvorefter Wolfpack tog deres første timeout. Herefter fik hjemmeholdet igen bedre styr på kampen. De udbyggede føringen og kom på 45-33 efter endnu et block af Jyels Smith som Ryan White omsatte til tre point i den modsatte ende. Antonio Porta lignede en spiller, der havde fået nok. Han satte to point i en situation, hvor han muligvis også blev fejlet. Det fik dommerne også besked på fra Portas side, som blev tildelt en teknisk fejl.

Første halvleg sluttede af med en fremragende buzzerbeater af Iffe Lundberg, der viste fremragende speed ved at tage bolden coast to coast på få sekunder og sikrede hjemmeholdet en føring på hele 54-40 ved pausen.

Efter lidt forvirring, om hvem der skulle starte med bolden, får vi sat anden halvleg i gang, Svendborg ser langt mere motiverede ud end tilfældet var i første halvleg. Will Paul smider to point i kurven til at starte tredje periode. Wolfpack satte sig hurtigt på spillet igen, og det var tydeligt, at Svendborg ikke kunne følge med i det tempo, som de hurtigere spillere fra Wolfpack lagde for dagen. Tredje periode slutter af med tre point fra kampens spiller Iffe Lundberg til stillingen 80-63.

Svendborg giver det et sidste forsøg i 4 periode hvor man prøver at lave et run med forskellige pres og zoneforsvar. Men lige lidt hjælper det og det tager tydeligvis gejsten fra udeholdet. Wolfpack fortsætter med at sidde på det hele og flytter bolden flot rundt til åbne skud. Med 5 minutter igen giver Svendborg bænken chancen for at gøre en forskel men det gør Wolfpack også hvor specielt Niki Tamjidi kommer ind og er 2/2 for 3éren og der bliver givet hjemmedebut til Nicklas Rytter & Oliver Strøh.

Kampen slutter fortjent med 110-82 til Copenhagen Wolfpack.