Nyheder

Wolfpack holder liv i sæsonen

Dagens kamp kunne blive den sidste i kvartfinalen med en udebanesejr til Team FOG Næstved på udebane i Glostruphallen. Copenhagen Wolfpack havde dermed ryggen mod muren og skulle have en sejr for at holde sæsonen i live.

557 Wolfpack tilskuere klar til kamp i Glostrup Hallen for at give den opbakning holdet fortjener. Det skulle lægge op til en spændende og intens kamp, og det blev det sandelig også.

Næstved starter perioden med en helt fri treer af Milan Stanojevic, som man har set det i begge kvartfinale kampe og Wolfpack tvinges til at vågne op. Hjemmeholdet svarer igen med to hurtige ture på straffelinjen til Iffe Lundberg, som ville tilbringe meget af tiden der i løbet af kampen. Han skulle ende med at skyde hele 23 straffekast, hvoraf han ramte 18 af dem. Resten af første periode er meget lige, og ender med Iffe med to skud på linjen, der gjorde det til 23-19 til Wolfpack.

I anden periode begynder hjemmeholdet at trække fra med aggressivt forsvar og de får gang i deres hurtige spil op ad banen. Begge hold til pause med en føring på 43-38 til Wolfpack der formår at være mere solide i begge ender end de to første kampe.

Det solide spil glemte de i omklædningsrummet da hjemmeholdet formår at smide bolden væk to gange og Næstved kan begynde at lugte blod. Corin Henry og Alexander Bak viste høj kvalitet og løftede Næstveds angreb. Især Corin Henry brændte igennem med store tre-points scoringer igennem hele kampen faktisk.

62-62 stod der, da begge hold gik på banen til den sidste periode der skulle være altafgørende. Publikum var klar med to larmende sider, der repræsenterede begge klubber og var med til at skabe en fed stemning i hallen.

De to hold skuffede ikke men leverede intens basket hvor den ene scoring blev besvaret af den anden. Med halvandet minut igen kunne Iffe Lundberg bringe balance i regnskabet, 78-78, og med tre stops i forsvaret i træk, kunne Iffe sikre kampen på linjen. Wolfpack vinder 81-78 og har nu chancen for at udligne serien i Næstved på torsdag.

Vinder Wolfpack den kamp er der lagt op til en altafgørende 5. kamp tirsdag den 7. april i Glostruphallen.

Topscorer blev for Copenhagen Wolfpack Gabriel Iffe Lundberg med 22 point & for Team Fog Næstved Corin Henry med 30 point