Nyheder

Vigtige point på spil i Næstvedhallen

Onsdag aften var der vigtige point på spil i kampen mellem Team FOG Næstved og SISU.

TFN kunne med en sejr trække fra SISU i kampen om 5/6. pladsen i grundserien og ville stadigvæk have mulighed for at slutte i top 4. Et nederlag til SISU ville betyde at de med al sandsynlighed slutter på 6. pladsen i grundserien.

TFN var bedst på dagen og løb helt fortjent med sejren på 89-70 (25-16, 21-15, 25-19,  18-20).

1. periode: Efter en lidt forsigtig start på perioden fra begge sider, fik Team FOG Næstved styr på spillet. Bolden blev spillet godt rundt til gode scoringsmuligheder, og  det gode spil resulterede i, at Team FOG Næstved trak fra til en meget sikker føring ved periodens slutning.

2. periode: SISU startede perioden med at forsøge at presse Team FOG Næstved over hele banen. Det bar ikke frugt. Tværtimod. Team FOG Næstved spillede sig næsten efter behag gennem SISU's forsvar og udbyggede dermed sit forspring.

Det skal med, at Team FOG Næstved leverede en meget koncentreret indsats i starten af perioden. Midt i perioden slap koncentrationen lidt op, og SISU kom lidt mere med i spillet.

Men kampen syntes allerede afgjort da holdene gik til pause.

3. periode: SISU kom med et par 3 pointscoringer bedst fra start, men Team FOG Næstved fik dog hurtigt samlet sig og kom tilbage på sporet.

Og så skete det, som nok ikke måtte ske for SISU: Darryl Partin tabte hovedet og begik 2 tekniske fejl, da en dommerkendelse ikke gik hans vej. Og så var kampen slut for hans vedkommende. Medvirkende til hans frustrationer var måske også, at han i den grad var blevet pakket sammen af Team FOG Næstveds forsvar. 4 point er ikke hverdagskost for Darryl Partin på 25 minutter.

Team FOG Næstved udbyggede føringen gennem resten af perioden.

4. periode: Perioden startede med en gang kludderbold fra begge sider. Team FOG Næstved kom hurtigst tilbage på sporet og udbyggede sin føring. Kampen var afgjort, og det kunne man se - også på de ind- og udskiftninger, der blev foretaget. Sejren bliver på 19 point og en absolut godkendt indsats af Team FOG Næsved.

Topscorer for TFN blev Corin Henry med 25 point, 10 rebounds og 10 assists mens den tidligere TFN spiller, Joe Benjamin scorede 16 point for SISU.