Nyheder

Vigtig sejr til Team FOG Næstved over SISU

Der var vigtige point på spil i Arena Næstved torsdag aften, hvor hjemmeholdet Team FOG Næstved fik besøg af SISU.

En sejr til hjemmeholdet ville gøre at TFN fik kontakt med holdene på 4., 5. og 6. pladsen i tabellen, mens en sejr til SISU ville gøre at de fik kontakt til TFN på 6. pladsen.

Der var fart på fra starten af perioden - måske for meget fart på. Spillet var godt, men træfsikkerheden var ikke på plads - 5-5 efter halvdelen af perioden taler sit eget sprog.

Der kom lidt mere gang i scoringerne i anden halvdel af perioden, og det lykkedes for Team Fog Næstved at trække fra til en 5 pointføring ved periodens slutning.

Gæsternes Tanner McGrew spillede en stor periode og tog hele 10 rebounds.

SISU kom godt fra start i 2. periode, og i løbet af det første minut havde holdet indhentet Team Fog Næstveds føring og endda bragt sig foran.

SISU praktiserede et aggressivt forsvarsspil, som slog Team Fog Næstveds spil i stykker. Midt i perioden fik Team Fog Næstved også gang i scoringerne, så det blev en periode med masser af godt spil og mange scoringer.

Mod slutningen af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 8 pointføring ved pausen, 46-38.

SISU kom bedst fra start med et run på 6-0, men Team Fog Næstved lod sig ikke kyse og fik med det samme gang i scoringerne.

Det kunne man ikke sige om SISU, som ikke scorede i 5 minutter, og resten af perioden blev kørt over af et sprudlende Team Fog Næstved-hold, som udbyggede sin føring til 17 point inden sidste periode.

Team Fog Næstved fortsatte i 4. perioden, hvor holdet slap i 3. periode - med fremragende spil, som reducerede SISU til statister. Et stort ord, men Team Fog Næstved var klart bedst, da det gjaldt - ikke mindst i de 2 sidste perioder.

Det blev derfor en sikker og komfortabel sejr på 23 point til Team Fog Næstved, 89-66.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Patrick Onwenu med 19 point. For SISU scorede debutanten Derrick Wilson og Tanner McGrew hver 16 point.