Nyheder

Ventet sejr til Bakken Bears

Bakken Bears fik den ventede sejr over Værløse BBK i fredagens Basketligakamp mod Værløse. Det blev 100-70 i en kamp som Bears dominerede hele vejen igennem, selvom Værløse strittede godt imod.

Første periode var lige indtil 8-8, men så gik Bears på et 7-0 run, bl.a. anført af den i øjeblikket brandvarme Morten Sahlertz, der ramte to treere i første periode. David Nørby Knudsen satte to treere i den anden ende, så Bears kun førte 22-16 efter ti minutter.

Halvlegspausen leverede i øvrigt en af højdepunkterne, da Liam Chirchill Sørensen dominerede i JKS Shoot Out, hvor han på under 30 sekunder scorede et lay up, et straffekast, en treer og et skud fra midterlinjen! Det medfører flere flotte præmier fra JKS, bl.a et besøg i VIP og CourtSide Seats til næste hjemmekamp og et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kr.

Efter periodepausen fik Bears på et 11-2 run til føring 33-18. Udeholdets topscorer Drew Maynard scorede kun to point i første periode, men tog revanche i kampens anden fjerdedel, hvor han scorede 10 point. Sebastian Åris sluttede anden periode med en treer, men mest bekymrende var at Chris Christoffersen udgik med en ankelskade.

Til tredje periode var også amerikanske Maurice Acker klædt tilbage til civil for at skåne et slidt knæ, men det forhindrede ikke Bears i at scorede periodens første 11 point til føring 57-32, bl.a med en treer af Jonas Zohore. Herefter samlede Nørby og Maynard igen sjællænderne op. Resten af periode var udveksling af scoringer, sluttende med en treer af Aladdin Barakeh.

I kampens sidste quarter startede Værløse med et 11-0 run - anført af Maynard og Rob Woodson, men så kom bjørnenes unge line up på banen - sammen med Nicolai Iversen og Søren Ege. Aladdin Barakeh scorede ti point i sidste periode og overhalede dermed Sebastian Åris i kampen om at blive hjemmeholdets topscorer. Barakeh og Åris scorede hhv. 15 og 14 point. Kampen sluttede med en treer af Jacob Meller til slutresultatet 100-70.

Topscorer for Værløse var Drew Maynard med 22 point, mens Rob Woodson scorede 15.

Bears er fortsat ubesejrede efter syv kampe, mens Værløse med nederlaget fortsat er på ottendepladsen med en sejr i syv kampe.

Næste opgave for Bears er på onsdag i Frankfurt, når Fraport Skyliners tager imod i FIBA EuroChallenge, mens næste Basketligakamp er efterfølgende lørdag i Hørsholm. Værløses næste kamp er lokalopgøret imod Copenhagen Wolfpack.