Nyheder

Værløse trækker det længste strå i tæt kamp mod Stevnsgade Copenhagen

Søndag tog Stevnsgade Copenhagen mod Værløse BBK til bundopgør i Basketligaen.

Det var 2 hold der stod godt til hinanden, så tilskuerne i Nørrebrohallen var vidne til en tæt og seværdig basketballkamp.

1. halvleg var meget lige hvor føringen skiftede hele 8 gange. Begge hold havde store problemer fra straffelinjen, med en samlet procent på 42%, og mens Stevnsgade var bedst på skud var Værløse bedst under kurven. Ingen af holdene kunne etablere en afgørende føring, og efter en relativt lavtscorende kamp, førte Værløse ved pausen med blot 36-32.

Efter pausen forsatte kampen i samme høje gear. Værløse begyndte langsomt at få overtaget og efter August Pope's scoring med godt 2 minutter tilbage af 3. periode kunne Værløse nyde kampens største føring på 8 point. Den unge Daniel Marsenic fik herefter sin debut for Stevnsgade og efter blot 6 sekunder på banen, kom han på tavlen for sin nye klub med 2 sikre straffekast. Det virkede som om at Stevnsgade fik momentum herefter og bag intenst forsvarsspil og sikre 2-point skud kunne de udligne kampen 51-51 med 9 minutter igen.

I midten af 4. periode var der stilstand bl.a pga flere minutter uden scoringer. En 3'er af Mikkel Hauge med 4 minutter igen blev afsættet til den afgørende slutspurt fra Værløse. Selvom Stevnsgade blev ved med at presse på til sidste fløjt kunne de ikke komme tilbage i kampen, og måtte se sig slået på hjemmebane 67-60.

Topscorer fra Værløse var Richard Granberry med 18 point og fra Stevnsgade var det Viktor Lorenzen der førte an med 16 points.