Nyheder

Værløse Blue Hawks siger farvel til sine to amerikanske spillere i Basketligaen

Som udløber af Corona-situationen og de nye amerikanske indrejserestriktioner har Værløse Blue Hawks to amerikanere, Evan Fisher og Austin Pope, ønsket at rejse hjem til USA for at være hos deres familier.

Værløse Blue Hawks fungerende sportschef Michael Andersen udtaler: ”I Værløse opfatter vi os selv som en stor familie. Og i denne situation gør vi, hvad man vil gøre i enhver anden familie, nemlig hjælpe hinanden igennem tilværelsens kriser. Vi vil derfor ikke holde på Evan og Austin, men har hjulpet dem til at rejse hjem så hurtigt som muligt. Når og hvis Basketligaen genoptages vil Værløse Blue Hawks så spille med de spillere, der er til rådighed. Vi har en stærk kerne af spillere, som er klar til at konkurrere i den givne situation. Vi vil gerne takke Evan Fisher og Austin Pope for deres store indsats i denne sæson og ønsker dem al mulig held og lykke fremover. ”

Austin Pope er allerede rejst i dag torsdag den 12. og Evan Fisher følger i morgen fredag den 13. marts. Evan Fisher var indtil dette tidspunkt Basketligaens bedste rebounder og mest effektive spiller.