Nyheder

Værløse BBK slår Randers Cimbria

Randers vandt 4. periode – men det var også det eneste opløftende i kampen mellem Randers Cimbria og Værløse BBK i Søndersøhallen her til aften. Værløse sejrede i kampen 97-76.

Det var et Værløse-hold med en ellers nedadgående formkurve der tog mod Randers Cimbria. I en kamp hvor Randers stillede op uden den normalt stærkt spillende Bonell Colas, der tit har været den afgørende faktor for det ellers velspillende Randers hold.

Publikum fik til tider god underholdning i kampen – men spændende blev det aldrig. Dertil virkede Værløse for velspillende og set udefra virkede det som om at Randers Cimbria opgav at vinde kampen allerede efter 2. periode.

Det startede eller med stor intensitet fra begge hold som fulgtes ad indtil Værløse - anført af den altid hårdt kæmpende Axel Karason - rykkede fra Randers – hvor kun Miguel Ortega og Chris Nielsen lyste op spillemæssigt. 1. periode blev vundet af Værløse med 29-21. Axel Karason endte i øvrigt som ”Mr. Rebound” for Værløse med 16 rebounds.

2. periode startede godt og spændingen var stadig til stede i kampen da bolden blev sat i spil– men Værløse tog hurtigt afstand til Randers via hurtigt kombinationsspil og en overlegenhed i reboundspillet. 2. periode sluttede med 53-34 i Værløses favør.

I 3. periode hvor især Peter Møller fra Værløse viste gode eksempler på sit talent – trak Værløse yderligere fra. Det virkede mere som at Randers brugte sine kræfter på at kommentere dommerkendelser både fra sidelinien og fra banen – end på at prøve at besejre Værløse. Det kostede Randers to tekniske fejl – og et forspring til Værløse på 81-50. Så frustrationerne på Randers-holdet var til at tage at føle på – da kampen gik ind i sin 4. periode.

Den komfortable føring gav Værløse mulighed for at få afprøvet hele bænken på banen – og intensiteten fra holdets side sænkedes langsomt. Man kørte lange angreb i Værløsespillet – mens Randers i den anden ende prøvede at forcere spillet med hurtige afslutninger. Men løbet var kørt – og Randers måtte rejse tilbage fra Sjælland med et 97-76 nederlag.

En rebound statistik på 52 – 28 til Værløse er nok en retvisende indikator på styrkeforholdet i denne kamp.

Chris Nielsen fra Randers blev den store point-sluger fra Randers med 28 points– efterfulgt af Casper Stage Jørgensen med 15 points.

Fra Værløse blev det Peter Møller med 25 der løb med de fleste points og Axel Karason med 18 points.

Randers på 6.pladsen har nu kun 4 points ned til Hørsholm på syvendepladsen – mens Værløse konsoliderede sin 8. plads og har nu kun 2 points op til Hørsholm der dog har spillet en kamp mindre.

Næste kamp for Værløse er d. 7 februar mod ligaens bundprop fra Aalborg Vikings i Aalborg.