Nyheder

Værløse BBK bytter amerikanere

Scott McRae, som ellers havde skrevet kontrakt med Værløse Basketball Klub, er sprunget fra og har ønsket at få sin kontrakt annulleret. Erstatningen er dog allerede fundet.

Navnet er Ferrakohn Hall, en 203 cm powerforward, der kommer til klubben fra Tennessee hvor han har spillet for NCAA D1 klubben Memphis Tigers. Ferrakohn kommer således fra et af de bedste basketprogrammer i USA, og forventes at løfte det unge hold i den kommende sæson.

"Vi har fundet en perfekt erstatning i Ferrakohn Hall. Han kommer direkte fra college, og ønsker at starte sin internationale udfordringer i Værløse. Vi er stolte af at kunne tiltrække en spiller som Ferrakohn, og håber at Værløse er det perfekte sted at fortsætte udviklingen i hans basketball karriere", udtager Peter Aabling fra klubbens eliteudvalg.

Ferrakohn selv er ikke i tvivl om hvad han vil kunne bibringe til holdet: Jeg er en spillertype der er atletisk og kan udfylde den plads der er brug for. Om det så er at gå igennem en mur - så er det lige mig. “Jeg glæder mig til at komme til Værløse og vise hvad jeg kan og mit signatur move er at dunke på folk.”

Med aftalen med Ferrakohn kan Værløse Basketball Klub nu lægge episoden med Scott Mcrae bag sig og kigge fremad. "Det er en noget speget affære omkring Scott, men vi ønsker ikke at bruge mere tid på det, og glæder os i stedet til at se Ferrakohn i Værløse-trøjen", udtaler elitechef Jimmie Petersen. "Vi ser frem til kunne bruge Ferrakohn´s kvaliteter både i forsvaret og angrebet, hvor en spiller af hans kaliber er lidt af et scoop, for en klub som os. Ferrakohn forventes at passe godt ind i vores spillestil, idet han er meget alsidig og rigtig stærk under kurven.

Vi glæder os til at vores fans kan se hans kvaliteter i den første hjemmekamp mod Bakken Bears den 29. september kl. 16.30 i Søndersøhallen".