Nyheder

Underholdende kamp i Bülowsvejshallen endte med sejr til hjemmeholdet

I årets første kamp for både hjemmeholdet Copenhagen Wolfpack og gæsterne fra Hørsholm 79ers var det offensiven, der var i fokus. 

Kampen starter meget lige, og de to hold skiftes til at score til stillingen 20-21. Herfra sætter Wolfpack et 9-3 run ind og slutter 1. quarter af med at føre 29-23.

I 2. quarter fortsætter det tempofyldte spil. Wolfpack ligger pres på defensivt med en 3-guard lineup bestående af Jonas Bro, Iffe Lundberg og Ryan White, og det giver pote og resulterer i flere steals, der fører til points i den anden ende. Wolfpack udbygger føringen til 45-34 med 5. minutter tilbage af 2. quarter, men herfra tager 79ers fast, og med en række 3ere fra bla. Derek Semenas og gode offensive rebounds fra Daniel Mortensen bringer 79ers sig tilbage, og stillingen er 49-46 til hjemmeholdet ved halveg.

For Wolfpack var det de to nye amerikanere Ryan White og Jyles Smith samt Iffe Lundberg, der var toneangivende i angrebet med henholdsvis 16, 10 og 10 pts. For 79ers var det Mortensen med 13pts og 5 rebounds, Semenas med 11pts og store Alejo Rodriguez med 10 pts og 7 rebounds. 

79ers tog momentum med sig i halvegen, og det fortsatte efter pausen. Med 8 pts inden for de første 3 minuter af Derek Semenas efterfulgt af en Mortensen 3er tager de føringen ved 60-51. I vanlig stil er det Frederik HN, der bruger sin hurtighed og sit overblik til at finde de frie skytter på de helt rigtige tidspunkter, og da 3erne blev bombet i, var 79ers pludselig på et 26-6 run gennem slutningen af 2. quarter og starten af 3. Men så fandt Wolfpack gejsten igen, og anført af Ryan White og Christian Thomsen kravler de tættere på, og får generobret føringen ved slutningen af 3. quarter 70-69.

Der var lagt op til en gyserafslutning, og det var tydeligt, at begge hold var meget opsatte på at få en sejr i sæsonens første kamp, specielt da de to hold af mange er spået til at ende i samme del af tabellen. 

Wolfpack sætter første run ind med en and-1 fra White efterfulgt af en stor hjørne 3er fra Andreas Meilby og udbygger føringen til 79-72. Da Christian Thomsen derefter smider 5 pts i træk i kurven, alle assisteret af Jonas Bro, tager hjemmeholdet føringen 84-72, og derfra så de sig aldrig tilbage og kunne gå sejrsrigt fra mødet med cifrene 92-82. 

For udeholdet var det Frederik HN, der med 8 assists ofte satte Daniel Mortensen og Derek Semenas op til deres 24 og 20 pts. Tilsammen skød de 9/17 fra 3eren, og Mortensen fik også samlet 8 rebounds til sig. Alejo Rodriguez endte med 14 pts og 13 rebounds. 

For Wolfpack var det Ryan White (26 pts, 5 asssiss, 7 steals) og Jyles Smith (22 points, 9 rebounds), der var dagens bedste. White gav smagsprøver på sin ekstreme speed og ballhandling, og Smith viste sine atletiske evner med et flot alley oop og et hårdt reverse dunk. Christian Thomsen og Iffe Lundberg scorede 14 og 13 points, og Jonas Bro leverede 6 assists. 

Ryan White blev efter kampen kåret til "Kampens Spiller" med blomster fra "Lene´s Blomster i Farum" Kåringen blev tildelt af Christian Jensen fra Courier Copenhagen - Specialist i Fragt til udlandet.

Næste kamp for Wolfpack er nu på mandag på udebane i Aalborg hvor Vikings byder velkommen. Kampen vises direkte på Kanal Sport.