Nyheder

Ulvene slår SuperMen i københavnerderby

Onsdag aften var der højdramatisk opgør i Herlevhallen. Wolfpack Basketball skulle forsøge at få sin tredje sejr i Basketligaen og en god forberedelse til lørdagens pokalfinale over Stevnsgade SuperMen.

Det lykkedes ulvene at vinde et højdramatisk københavnerderby med 94-91 til de mange fremmødtes store tilfredshed.

Wolfpack Basketball bragte sig hurtigt foran i kampen. Men Stevnsgades landsholdsgarde i Filip Rajovic og Mathias Seillund var en konstant trussel og holdt SuperMen indenfor 5 point i hele første halvleg, der ender 48-43.

Efter pausen viser Wolfpack holdet, at de seneste ugers træning har båret frugt. De spiller med aggressivt angrebsspil der giver frie lay-ups og gode setplays der også giver høj scoringsprocent fra distancen

Efter to minutter af 4 periode har Wolfpack sit største forspring i kampen på 80-64. De sidste minutter er dog præget af nervøsitet og Wolfpack forfalder til heroisk fight og hurtige beslutninger. Stevnsgades enmandshær, Filip Rajovic holder med flere gode drives og tre pointsscoringer Stevnsgade inde i kampen og de kommer hele tiden tætter på. Med 1 minut tilbage af kampen udligner selv samme Filip Rajovic til 88-88 og kampen er nu højdramatisk. Wolfpacks Michael Martin sætter en presset scoring på sin egen rebound og heldet er med Wolfpack i de næste forsvarsaktioner og kampen slutter med at Durell Vinson sætter 2 straffekast til 94-91.

Kampen viste at Wolfpack, når det gælder, har mange spillere der kan levere på afgørende tidspunkter. Kampen var en sejr for holdet da hele 5 spillere scorer 12 point eller mere. Vi så Michael Martin, Anders Schou og Oliver Strøh alle med deres bedste præstation i sæsonen. Særligt Schou og Martin satte flere vigtige scoringer kampen igennem. Mens Olive Strøh også viste sig frem med en heroisk forsvarsindsats.

Topscore i kampen for Wolfpack var Durell Vinson med 19 point og 20 rebounds. Anders Schou Hansen havde 18 point. For SuperMen var det Filip Rajovic med 32 point mens Mathias Seillund havde 21.

Afgørende for kampen var bl.a. reboundspillet som Wolfpack vinder med 46-35.

Yderligere scorer for Wolfpack Basketball var Oliver Strøh, Michael Martin med 16 point. Edgaras Stanionis havde 10 og George Berling med 8. For Stevnsgade SuperMen var det Mike Flovers og Boris Vukicevic med 13 og Stefan Jervic med 10 point.

Næste gang ulven skal i aktion er så i pokalfinalen i Forum Horsens, hvor modstanderen er Bakken Bears. Det er tip off på kl 17:30 og der er fortsat ledige billetter til bussen.