Nyheder

TV-kamp: Svendborg Rabbits - Horsens IC

Torsdag den 9. november fra kl. 18:00 viser TV 2 SPORT hvad der kan gå hen og blive et spændende opgør imellem bronzevinderne fra sidste sæson: Svendborg Rabbits og sidste års finalister Horsens IC.

Kampen giver debut til Horsens nye amerikanske pointguard, Dominique Hawkins som der er store forventninger til. Han kommer fra Kentucky Wildcats, som anses som et af de bedste college-hold. Her spillede han 20 minutter pr. kamp, hvor han måtte dele minutterne med 2 spillere som blev draftet som nr. 5 og 11 i årets NBA draft. 

Du kan læse mere om Horsens nye spiller ved at klikke her

Udover Dominique Hawkins byder Horsens IC generelt på en velspillet trup der er ført an af de 2 danske landsholdsspillere: Christian Benzon og Kevin Larsen.

Kaninerne fra Svendborg har været aktive op til den nye sæson og har fået flere nye spændende spillere ind i truppen og har skiftet ud i trænerstaben.

Holdet har bl.a. hentet 3 danske profiler ind på holdet i form af: Sebastian Aaris Petersen, Jacob Enevold Jensen og Mikkel Plannthin. Det er 3 unge danskere som til trods for deres unge alder har masser af erfaring med sig. Udover de tre danske profiler har Svendborg også 2 amerikanere i startopstillingen, Michael Jarade Moore og Terrel Harris som begge bidrager stærkt i angrebet.

Horsens IC og Svendborg har mødtes én gang tidligere i sæsonen og her måtte kampen ud i overtid før Horsens IC kunne sikre sig sejren. Kevin Larsen var en dominerende faktor i kampen og han sluttede med 27 point og 10 rebounds. Horsens IC dominerede overtidsperioden og vandt kampen 91-78.

De to hold mødes også den 15. november når holdene mødes i Pokalturneringens kvartfinaler. 

Basketliga kampen vises direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 9. november med optakt fra kl. 18:00

Kevin Larsen dunker mod Svendborg Rabbits i de holds første møde i sæsonen