Nyheder

Topkamp i Forum Horsens

Der var i dag i forum Horsens lagt op til et regulært hundeslagsmål om 3. Pladsen i basketligaen.

Sisu gæstede det østjyske med selvtillid i bagagen og hjemmeholdet skulle forbåbentligvis bygge videre på et snævert nederlag mod Bakken Bears, hvor der blev vist rigtig gode takter.

1. Periode
Fem minutter inde i kampen og thormann fra Horsens er bundsolid med både point og rebounds. sisus kollektiv spiller meget struktureret med fine scoringsprocenter. Horsens spiller meget fint forsvar men sisu udnytter selv den mindste fejl og Morris rammer på buzzeren. 14-17 med 3.36 igen af perioden. Horsens slutter perioden bedst med et fint run. Rjungby kan også det der med buzzerafslutninger og rammer en usandsynlig vigtig 3'er da 1 periode slutter. 26 - 20 til Horsens.

2 periode
Starten på 2. Periode Er meget rodet med turnovers i begge lejre. Keane fortsætter sit scoringstogt med en del assists fra skyler. Keane har allerede 16 point 3 min inde i 2 periode.

5 min spillet af 2 periode Horsens foran 35 - 33.  Coach Dedic holder debatklub med dommer Gert Sørensen ang. Den tavse fløjte i denne periode af kampen.

1.38 tilbage af perioden sisu timeout efter Rungby rammer sin anden 3' er til stillingen 47 - 39 i Horsens favør.
Horsens stockton og malone aka. Skyler/ keane dominerer + The joker aka jukic afslutter perioden med and1 play på buzzeren til stillingen 52 - 41.

3 periode
Hic fortsætter med at fodre keane i posten og den store mand er helt ustyrlig og sisu ligner ikke et hold der har nogen løsning på det problem. Keane har scoret 23 point på en meget høj scoringsprocent. Sisu timeout med 6.27 igen og Horsens har lagt sig i førertrøjen 64 - 46.

3 min tilbage af perioden og sisu bider fra med back to back 3' ere. Jukic viser dog hvad han er lavet af og scorer vigtige point på dette tidspunkt i kampen. Hic fører stadig og stillingen er 70 - 59. Stillingen efter 3. Periode 74 - 60 til hic.

4. Periode
Det høje tempo fortsætter og hic dominerer stadig kampen med angrebsrebonds og solit forsvar. Sisus Mickey Dennis rammer sin tredie 3'er og coach Dedic tager time out med 7.05 igen og stillingen er 79 - 71 i hic favør.

Sisu fortsætter sit zone forsvar og hic kan ikke finde nøglen. Både 24 sekunders uret går og turnovers belaster Horsens spil. Sisu har momentum og har reduceret til 79 - 76. Jukic rammer en vigtig 3'er nu 82 - 76. 4.41 tilbage af kampen.   Sisu time out med 4.06 igen. Stillingen er 85 - 76 efter et vigtigt hopskud fra keane. Han har nu scoret 29 point.
Hic rider stormen af  og får en meget vigtig sejr på 95 - 83 over Sisu.

Topscorer Horsens IC: Keane Thormann 29 og Darko Jukic 21
Topscorer SISU: Damon Smith 19 og 18 point.