Nyheder

Tirsdag aften starter BL 2018/19 endelig

2018/19 udgaven af Basketligaen starter tirsdag aften når Stevnsgade Copenhagen hjemme i Nørrebrohallen får besøg af Team FOG Næstved.

Begge mandskaber er kommet fornuftigt gennem preseason og er klar for når Fanseat kl. 19:00 åbner op for deres første live transmission fra Basketligaen.

Begge hold har fået ny headcoach op til sæsonen hvilket sikkert har resulteret i nye spillestile for begge. Stevnsgade Copenhagens største profil i sidste sæson, Filip Rajovic er skiftet til Team FOG Næstved mens hjemmeholdet må sætte sin lid til den amerikanske guard James Young og ringtig mange unge talenter fra egen avl. Team FOG Næstved har dog i løbet af den senest weekend mistet en af deres profiler, da Mathias Bak Christensen med 190 kampe i Basketligaen har valgt at forlade holdet.

En åbningskamp er altid spændende og uforudsigelig og selv om kampen vises direkte på Fanseat forventes der mange tilskuer i den gamle sporvognsremise.

Fanseat live dækning af kampen er blot den første af mere end 100 kampe som bliver vist. For bare cirka kr. 60,- kan du også tegne dit abonnement, som giver dig adgang til utallige kampe som Fanseat dækker, herunder topbasket fra både Litauen og Belgien.

For mere information omkring Fanseat og Basketligaen ved at klikke her.