Nyheder

TFN vinder over Randers Cimbria

Team FOG Næstved var i dagens kamp uden deres bedste spiller, Carlos Mateo, som er ude med en hjernerystelse. Gæsterne kommer bedst for start, og kommer foran 7-9, hvor Jimmy Moore kalder sin første timeout. De to hold følges ad i første periode, og den ender 19-21 til Næstved.

Både første og anden periode er begge to perioder, som er præget af meget fysisk og ukontrolleret spil. Begge hold har svært ved at finde håndtaget på bolden, og glemmer at fokusere på skuduret. Denne fysiske kamp giver Randers en fordel, da gæsterne kommer i holdfejl efter allerede 3 minutter i anden periode. Dog har Cimbria svært ved at udnytte dette, samt holde Evan Fitzner fra fadet. Fitzner brænder varm i slutningen af anden periode, og har ved halvleg 20 point. Trods den fysiske kamp har Næstved ved pausen ikke skudt et eneste straffekast. Anden periode ender 19-20 til gæsterne fra sydsjælland.

Næstved sætter tempo på i tredje periode, men Randers følger med. Hjemmeholdet begynder at spille mere kontrolleret, men alligevel fortsætter kampen med at være præget af mange turnovers. Fitzner fortsætter og udeholdet vinder 25-30 i tredje periode.

I fjerde periode er igen en rodet periode, især for Team FOG. Randers begynder at ligne sig selv igen, og begynder at indhente Næstved. Med 42 sekunder igen udligner Chris Nielsen med en 3’er til stillingen 84-84. Næstved brænder i det efterfølgende angreb, og hjemmeholdet har nu muligheden for at bringe sig foran. Chris Nielsen tager igen skudet, denne gang uden held og kampen skal i overtid. Fjerde periode slutter 21-13.

I overtid spiller Randers igen ukontrolleret, og alle vil afslutte. Ingen spiller sammen, og alle vil være helte. Det modsatte gør sig gældende for Næstved, som flot fordeler bolden rundt i angrebet. Fitzner er igen den store oplevelse for gæsterne, og han rammer en vigtig 3’er til stillingen 88-91. Næstved vinder kampen 88-94.

Topscorer fra Randers var Chris Nielsen med 20 points. Rasmus Bach havde 17 points og 10 rebounds.

For Team FOG Næstved havde Evan Fitzner 33 points. Alexander Solokovic sluttede med 15 points, 8 assists og 7 rebounds.