Nyheder

TFN taber overraskende til Værløse BBK

De fleste ville have troet at det skulle være en walk-over for Team FOG Næstved i aftens kamp mod Værløse BBK.

Men et klogt og godt skydende udehold ville det anderledes og da Team FOG Næstved aldrig rigtig kom i gang, ja så endte det hele med en meget overraskende udesejr.

periode 15 – 30: Efter en lige start på perioden lykkedes det Værløse at trække fra til en meget sikker føring. Intet lykkedes for Team Fog Næstved, hvorimod Værløse spillede en meget flot periode.

Men uha for en periode for Team Fog Næstved, som havde store problemer med at ramme kurven fra alle distancer.

2. periode 23 -36: Igen en dårlig periode for Team Fog Næstved. Værløse kørte fuldstændig rundt med Team Fog Næstved, som slet ikke kunne få spillet til at køre. Spillerne kæmpede såmænd godt nok, men spillet og præcisionen i skuddene var ikke værd at skrive om.

Men en meget pointfattig periode fra begge sider som ender 8-6 (!).

3. periode 47 – 67: Værløse fortsatte det gode spil og tilsvarende fortsatte Team Fog Næstved sit dårlige spil. Det betød, at Værløse i den grad trak fra og på et tidspunkt førte med 25 point.

Værløse-spillerne smed bolden i kurven nærmest som det passede dem samtidig med, at deres aggressive forsvarsspil bestemt ikke passede Team Fog Næstved.

4. periode 72 – 79: Værløse fik igen en god start på perioden, men så var det som om, at Team Fog Næstved kom lidt bedre med. Mest på grund af fight og ikke så meget på grund af godt spil.

Team Fog Næstved fik indhentet lidt af Værløses komfortable føring mod slutningen, men helt tæt blev det aldrig. Værløse vandt en sikker og fortjent sejr, omend noget overraskende hvis man kigger på placeringerne i taebellen.

Kampen sluttede i øvrigt temmelig dramatisk, da Værløses Pape Ba og Team FOG Næstveds Liam Potter begge blev diskvalificeret efter, at de havde været i infight. Og nu kan begge hold blot afvente om begge spillere kommer i karantæne.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Alex Murphy med 28 point men Peter Møller, som spillede en stor kamp, blev Værløse`s bedste mand med 29 point.