Nyheder

TFN taber hjemme til Horsens IC

Torsdagens kamp i PRO A mellem Team FOG Næstved og Horsens IC gav debut til hjemmeholdets nye guard Aleksander Solokovic som afgjort ligner en spiller der kan blive en afgørende faktor for TFN i den resterende del af sæsonen.

Kampen fik en lige start med scoringer til begge hold. Horsens var dog en anelse skarpere end Team Fog Næstved, hvilket hurtigt viste sig på scoringstavlen. Team Fog Næstveds forsøg prellede af på rammen af kurven, hvorimod Horsens’ forsøg røg i kurven. Det var ikke meget, der lykkedes for Team Fog Næstved, og bedst som man troede, at Team Fog Næstved kom lidt med, da holdet reducerede Horsens’ føring til 3 point, svarede Horsens igen med 2 3’ere. 9-pointføringen til gæsterne holdt perioden ud som endte 17-26.

Det var svært for Team Fog Næstved at holde Horsens fra fadet, og fejlene haglede ned over holdet. Ikke nok med, at Team Fog Næstved havde problemer med de gule på banen.

Det skal dog ikke tage noget fra Horsens. Holdet spillede fremragende og øgede støt og roligt sin føring. Mod slutningen af perioden fik Team Fog Næstved reduceret føringen, men ved pausen var Horsens igen trukket fra og førte med 12 point, 45-57.

Der var ikke mange scoringer de første 3 minutter af perioden, men så fik begge hold hul på bylden. Team Fog Næstved kæmpede det bedste, holdet havde lært mod overmagten, men holdet kunne ikke få lukket hullet, selv om det med 3:53 tilbage af perioden var lykkedes at få reduceret føringen til 2 point. Et flot come back af Team Fog Næstved. Skulle det lykkes at få lukket hullet? Det gjorde det ikke vil det senere vise sig, men spændingen var tilbage i kampen.

Team Fog Næstved startede perioden med en 3’er og 1 ½ minut inde i perioden blev hullet lukket. Dog ikke så længe. Horsens bragte sig igen foran, havde kampen i sin hule hånd og øgede sin føring til 10 point med 3:34 tilbage af kampen.

En stor del af grunden til, at Team Fog Næstved ikke kunne følge med, var, at Team Fog Næstved havde meget uheld med sine forsøg, som alt for tit kun ramte ringen og ikke kurven.

Det blev ved lige ved og næsten for Team Fog Næstved, som ikke formåede at score i 5 minutter i slutningen af perioden, og så er det svært at vinde.

Topholdet fra Horsens IC kunne derofr rejse hjem fra Sydsjælland med en sejr på 73-85 (17-26, 28-31, 18-11, 10-17)

Topscorer for Team FOG Næstved blev Rob Marberry med 28 point som vel nok spillede sin bedste kamp i Næstved-trøjen.

Topscorer for Horsens IC blev Vedran Borovcanin med 18 point.

Allerede søndag aften kl. 18:30 mødes de 2 hold igen Arena Næstved. Denne gang gælder det semifinalen i landspokalturneringen hvor vinderen skal møde Bakken Bears i pokalfinalen som spilles den 8. februar.