Nyheder

TFN slår Stevnsgade Copenhagen sikkert

Onsdagens kamp i Arena Næstved lignede på forhånd en sikker sejr til Team FOG Næstved mod Stevnsgade Copenhagen selvom holdet har sagt farvel til 2 spillere og goddag til 2 nye.

Hjemmeholdets 2 nye spillere kom ikke i kamp. Jordan Session blev skadet i holdets sidste træning, og Anton Shoutvins papirer var ikke faldet på plads inden aftenens kamp.

Stevnsgade der var uden Stefan Jevric (karantæne) kom først på tavlen. Team Fog Næstved kunne ikke score. Det betød, at Stevnsgade spillede sig til en 9-0 føring efter godt 3 minutter, hvor det så lykkedes for Team Fog Næstved at score sine første point.

Men så gik det også stærkt. Nu var det Stevnsgade, som ikke kunne score, og da halvdelen af perioden var spillet, kom Team Fog Næstved foran. Føringen blev støt og roligt udbygget til 21 – 14.

Team Fog Næstved fik en god start på 2. periode, men pludselig fik Stevnsgade en opblussen – så meget, at holdet ved godt spil fik indhentet Team Fog Næstveds føring, da halvdelen af perioden var spillet. En uventet drejning på kampen.

Team Fog Næstved fik stoppet nedturen, og der var en scoringspause i nogle minutter, inden Team Fog Næstved satte en 3’er. Stevnsgade svarede igen, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en spinkel føring på 4 point.

Mærkelig start på 3. periode. Der var ikke særlig godt spil og få scoringer. Da halvdelen af perioden var spillet, var det dog lykkedes for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 13 point.

Denne føring blev dog stort set indhentet, inden Team Fog Næstved sluttede perioden med en 3’er, så holdet inden sidste periode førte med 7 point.

Stevnsgade havde lugtet blod i 3. periode, og da der var spillet 3 minutter af sidste periode, havde holdet reduceret Team Fog Næstveds føring til bare 2 point. Man fik lidt bange anelser på Team Fog Næstveds vegne.

Holdet fik dog samlet sig sammen og fik skabt lidt luft til Stevnsgade, og da halvdelen af perioden var spillet, førte Team Fog Næstved med 12 point. Denne føring blev udbygget gennem resten af perioden, så det endte med en sikker og vel også fortjent sejr til Team Fog Næstved med 19 point, 84-65.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kenneth Smith med 24 point. For Stevnsgade Copenhagen scorede Viktor Lorenzen 25 point.