Nyheder

TFN besejrer Vikings

Der var vigtige point på spil i dagens opgør i Næstedvedhallen, hvor Team FOG Næstved med en sejr kunne kravle længere op i tabellen, mens Aalborg Vikings havde brug for en sejr for at lægge afstand til Falcon, der presser på for at snuppe den sidste slutspilsplads.

Inden kampen blev Team FOG Næstveds spillere præsenteret sammen med den kommende generation af basketspillere, da spillere fra klubbens U10-årgang løb på banen sammen med spillerne.

1.periode 10 – 14: Team FOG Næstved fik en god start på perioden. Holdet kom foran med 3 – 0, og det var så det, de scorede nemlig ikke de de næste 5 minutter. Det gjorde Aalborg Vikings til gengæld, og holdet gik fra 0 – 3 til 10 – 3.

Team FOG Næstved ramte i det tidsrum intet samtidig med, at Aalborg dækkede godt op. Mod slutningen af perioden fik Team FOG Næstved samlet sig lidt sammen og indhentet noget at Aalborgs føring.

2. periode 34 – 24: Team FOG Næstved fik igen en god start på perioden, og i løbet af 1 minut var Aalborgs føring udlignet. Der var fart og tempo i hjemmeholdets spil, men Aalborg hang godt på.

Sidste halvdel af perioden var god for Team FOG Næstved, som trak fra fra 21 – 20 til en pauseføring på 34 – 24.

3. periode 62 – 40: Team FOG Næstved fik igen en god start på perioden, men Aalborg blev ved med at hænge på. Selvom hjemmeholdet tidligt i perioden kom i holdfejlproblemer, lykkedes det alligevel at trække fra til en sikker føring inden de sidste 10 minutter.

4. periode 78 – 66: Det blev en noget rodet periode, hvor holdene i den første halvdel af perioden stort set byttede point. Så med en forholdsvis sikker føring til Team FOGNæstved ved perioden start var der ingen fare på færde set med Team FOG Næstved-briller.
Men pludselig gik der gummiarm/sjusk i Team FOG Næstveds spil, og Aalborg halede langsomt ind på hjemmeholdet.

Det lykkedes dog for Team FOG Næstved at hale en sikker og fortjent sejr hjem, hvilket ikke mindst skyldtes, at det lykkedes at holde Joey Haywood ude af kampen.

Sejren blev på 78-66 (10-14, 24-10, 28-16, 16-16).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Alex Murphy med 26 point og for Aalborg Vikings scorede Joe Burton med 23 point.