Nyheder

Team FOG tager kamp 1 mod Randers Cimbria

Kvartfinaleserien mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria blev skud igang mandag aften i Arena Næstved.

Hjemmeholdet var favoritter men havde havde op til kampen sagt farvel til Chris Gabriel, så måske kunne en overraskelse lure.

Efter en lige start på perioden kom Randers først på scoringstavlen , og holdet førte efter de første 3 minutter. Men så fik Team Fog Næstved gang i spillet, og efter at holdet havde bragt sig foran med 8-7, så holdet sig ikke tilbage.

Team Fog Næstved trak fra til en komfortabel føring ved periodens slutning efter til tider meget flot spil.

2. periode fik en lige start, men Randers viste hurtigt, at holdet ikke havde givet op. Holdet halede ind på Team Fog Næstveds føring, så den på et tidspunkt kun var på 6 point - ikke mindst på grund af Chris Nielsen, som stort set scorede, som det passede ham.

Team Fog Næstved fik dog samlet sig, så holdet næsten beholdt sin føring ved pausen på +12, 53-41.

Ved slutningen af perioden var der optræk til dramatik, da Charlie Burgess slog Aleksander Visac i maven. Det gav noget tumult mellem nogle af spillerne, men alle fik lov til at blive på banen.

Efter pausen åbnede Randers bedst, men det varede ikke længe, inden Team Fog Næstved fik gang i spillet og udbyggede sin føring gennem hele perioden, så holdet førte med 18 point inden sidste periode.

Med en føring på 18 point inden sidste periode var det så som så med spændingen.

Team Fog Næstved viste sig i denne kamp som for stærke for Randers, og holdet udbyggede føringen gennem hele perioden.

Team Fog Næstved vandt derfor en sikker og fortjent sejr på 20 point, 103-83 og fik dermed en god start på kvartfinaleserien der fortsætter med kamp 2 på torsdag i Randers.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Caleb Walker med 22 point og for Randers Cimbria scorede Chris Nielsen 23 point.