Nyheder

Team FOG taber hjemme til Bakken Bears

Sæsonens første hjemmekamp for Team Fog Næstved blev skudt igang onsdag aften hvor mestrene for Bakken Bears kom på besøg.

Bakken kom først på tavlen, og der skulle gå næsten 4 minutter, inden Team Fog Næstved scorede point nr. 4 i 1. periode.

Det gik stærkt, når Team Fog Næstved ikke scorede, så Bakken trak fra. Team Fog Næstved var kommet i menneskehænder. Holdet vågnede dog op til dåd og fik reduceret Bakkens føring i løbet af perioen men det så mange gange nemt ud, når Bakken spadserede gennem hjemmeholdets forsvar.

Alt dette resulterede i en sikker føring til Bakken efter 1. periode på 27-15.

Team Fog Næstved startede med at reducere Bakkens føring i 2. periode, men det holdt ikke længe. Bakken viste klassen. Det gjorde Team Fog Næstved også, men det var desværre for Team Fog Næstved ikke på samme niveau som Bakkens. Der var til tider store huller i Team Fog Næstveds forsvar.

Alligevel var det lykkedes for Team Fog Næstved at reducere Bakkens føring fra starten af perioden, da halvdelen af perioden var spillet. Team Fog Næstved hang på, men det var med det yderste af neglene. Holdet var således kun bagud med 7 point ved pausen, 45-38.

Ved starten af 3. periode var det lidt spændende, om Team Fog Næstved kunne hænge på. Til at begynde med gik det fint. Bakkens føring var på et tidspunkt reduceret til 4 point. Midtvejs i perioden havde Bakken dog igen udbygget sin føring. Team Fog Næstved gav dog ikke op, og holdet kæmpede det bedste, holdet havde lært, men holdet var oppe mod overmagten. Bakken trak fra igen og førte med 67-62 indn de sidste 10 minutter.

Bakken kom godt i gang og øgede sin føring støt og roligt. Team Fog Næstved kæmpede stadig, men holdet havde sværere ved at komme til scoring end Bakken.

Holdet blev ved med at øge og var foran med 15 point, da halvdelen af perioden var spillet. Det så svært ud for Team Fog Næstved nu. Men holdet skal havde ros for sin fight, som nok skal give holdet point i de kommende kampe.

Bakken Bears vinder en sikker sejr 93-76, som alle vel mere eller mindre havde forventet inden kampens start.

Tpscorer for Team Fog Næstved blev Carlos Mateo med 21 point. For Bakken Bears scorede David Efianay Jr og Darko Jukic hver 17 point.