Nyheder

Team FOG slår SISU i dk4-kampen

Torsdagens kamp i Næstvedhallen blev et tæt affære som først blev afgjort i 4. periode.

1. periode 15 – 15: Team Fog Næstved fik en dårlig start på kampen, hvorimod SISU – læs Joe Benjamin – fik en kanonstart, idet han scorede SISU’s 10 første point mod sin tidligere klub.

Da halvdelen var spillet førte SISU med 10 – 4, men dette blev ændret til 15 – 15 ved periodens slutning. Måske fordi Joe Benjamin ikke var på banen i den sidste halvdel af perioden.

2. periode 31 – 31: God start af SISU med en tilsvarende dårlig start af Team Fog Næstved gjorde, at SISU skaffede sig en føring på 6 point efter 4 minutter.

Denne føring blev dog i de sidste par minutter af perioden sat over styr, således at stillingen ved pausen igen var uafgjort.

3. periode 62 – 54: Team Fog Næstved fik en god start på perioden med 3 3-pointscoringer, uden at SISU formåede at svare igen. SISU gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage, så holdet kun var bagud med 3 point midt i perioden.

Det lykkedes dog Team Fog Næstved at trække fra igen, så holdet førte med 8 inden 4. periode.

Det var i denne periode, at et par store spillere – Alex Murphy hos Team Fog Næstved og Mickey Dennis hos SISU – begyndte at træde i karakter med fornemt spil og fornemme scoringer.

4. periode 92 – 83: Igen fik SISU en god start på perioden, og i løbet af 1½ minut havde SISU indhentet Team Fog Næstved’s føring, så der var lagt op til en spændende afslutning.

Men så var det Henry Wilkins’ tur til at træde i karakter med nogle meget fornemme 3-pointscoringer, så Team Fog Næstved igen kunne trække fra mod slutningen af perioden.

En spændende kamp, som blev afsluttet med et dunk af Liam Potter, og en vigtig sejr for Team Fog Næstved i bestræbelserne på at holde sig i toppen af basketligaen.

Topscorer for Team Fog Næstved Alex Murphy med 21 point

Topscorer for SISU Joe Benjamin med 21 point.