Nyheder

Team FOG Næstved vinder sikkert i Nørrebrohallen

Efter to sejre i træk var tilskuerne i Nørrebrohallen spændte for at se hvordan Stevnsgade holdet ville klare sig mod et af ligaens tophold, når Team FOG Næstved gæstede hallen tirsdag aften.

Svaret på det spørgsmål blev desværre ikke positivt, for kampen var så at sige forbi efter kun syv minutters spil da gæsterne førte med hele 19 points, 5-24.

Næstved startede i godt tempo, mens Stevnsgades forsvar var på hælene. Gang om gang spillede gæsterne sig til helt åbne skud, ikke mindst uden for 3pt linjen. Philip Hertz var tonangivende og ramte to 3-ere i starten. Udover skuderne fra distancen formåede Næstved også at udnytte sin fysiske fordel under kurvene.

Desværre for hjemmeholdet var det ikke kun forsvaret det ikke virkede. Det var som om lykken havde forladt spillerne, som trods hård modstand spillede sig til mange frie skud under kurvene, men bolden ville ikke i. Holdet brændte ikke færre end otte lay-ups i første halvleg. Stillingen efter første periode var 14-31. Anden periode lignede den første. Næstved var i fuld kontrol og øgede føringen til 25 points.

Halvlegsstilling var 30-55 og kampen var reelt forbi.

Hjemmeholdet pyntede lidt på resultatet i anden halvleg som Stevnsgade vandt med 41-38, men det var for lidt for sent. Første halvleg, ikke mindst starten af kampen, blev afgørende.

Slutresultatet blev dermed 71-93.

Team FOG Næstveds topscorere blev Troy Franklin med 24 pts, Kazembe Abif 21, John Stuart Mann 13 og Philip Hertz 11. For hjemmeholdet scorede Filip Rajovic 20 pts, Boris Vukicevic og Mathias Seilund 11 hver.

Udeholdets træfsikkerhed var imponerende. Næstved scorede hele 45 points fra 3pt-land, hvor 15 ud af 34 skud ramte kurven. 44% er rigtig godt selvom fleste af skuddene var frie. Til sammenligning scorede Stevnsgade 18 på 3-eren og ramte på 6 ud af 20 fra distancen, 30%.

Forskellen på holdene var stor denne dag, især i første halvleg. Næstved spillede godt og hentede en vigtig sejr i kampen om hjemmebanefordel i slutspillet, mens Stevnsgade skal vente lidt længere på sæsonens sejr nummer tre. Hjemmeholdets næste kamp er allerede nu på fredag når Bakken Bears kommer på besøg.