Nyheder

Team FOG Næstved vinder klart over Svendborg Rabbits

Søndagens eneste kamp i BL gav forventer sejr til Team FOG Næstved, der med sin 3 sejr i 3 kampe vandt over Svendborg Rabbits.

Kampen startede med vanskeligheder for begge hold med at ramme kurven. Først efter 2½ minut blev de første point scoret af Team Fog Næstved, men det tændte mest Svendborg, som scorede 7 point i træk.

Team Fog Næstved tog en time out, og det hjalp åbenbart Team Fog Næstved, som gik fra 4 - 9 til 13 -11 på et par minutter. Denne føring blev udbygget resten af perioden, så føringen efter 1. periode var 20 - 12.

Team Fog Næstved fik en god start på 2. periode, men Svendborg svarede igen og halede ind på Team Fog Næstveds føring.

Men så tog Team Fog Næstved fat igen med hurtigt spil, som Svendborg ikke kunne matche. Det medvirkede til, at Team Fog Næstved kunne udbygge sin føring til 14 point med 1 minut tilbage af perioden. Føringen holdt perioden ud så pausestilligen var 48-34 til hjemmeholdet.

Efter pausen var det Team Fog Næstved der scorede de første point, men så tog Svendborg fat og halede ind på Team Fog Næstveds føring, Det fik Team Fog Næstved til at tage en time out, hvilket fik stoppet blødningen. Og ikke nok med det - det lykkedes for Team Fog Næstved at fastholde sin pauseføring på 14 point inden sidste periode.

Team Fog Næstved udbyggede sin føring fra starten af sidste periode, og den blev støt og roligt udbygget gennem hele perioden.

Det betød også, at "marginalspillene" fik spilletid de sidste par minutter. Det hele ender med en sikker sejr til Team FOG Næstved på 83-60 (20-12, 28-22, 15-15, 20-11).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Franklin med 15 point. For Svendborg Rabbits scorede Jacob Enevold Jensen også 15 point.

Der var problemer med LiveStats fra kampen og der arbejdes nu på at få disse på plads så hurtigt som muligt.