Nyheder

Team FOG Næstved vinder kampen om 4. pladsen

Torsdag aften var der dømt revanche fra juleopgøret mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved hvor Kronjyderne vandt med 4 point.

Kampen starter med 4 hurtige point til gæsterne. Randers har hverken fat i forsvaret eller angrebet, og efter 2.24 bringer Shoutvin gæsterne foran med 9-2. PJ Thompson følger op angrebet efter og gør det til 12-2 til Næstved. Timeout Randers.

Midt i kampen må Devon Thomas forlade banen efter et møde med en Næstvedspiller der dog blev fejlet i situationen. Devon kommer ikke på banen resten af quarteret.

Randers får lidt bedre styr på angrebet, men taber et par dumme besiddelser i slutningen af første q. Næstved spiller sikkert og fører 28-17 efter første quarter.

Randers starter ligeså upræcist som som første blev afsluttet. For mange vil være helt! Næstved er til gengæld præcise fra 3-pointsland, og efter godt 3 minutters spil har de udbygget føringen til 22-38. Randers tager timeout.

Næstved holder Randers på afstand, og nyder godt af både Shoutvin og PJ. Randers har svært ved at få noget til at hænge sammen i angrebet, og mangler lidt højde i forsvaret. 36-49 med 2.39 igen. Randers falder helt sammen de sidste 2 minutter og stillingen er 38-56 efter de første 20 minutter.

Efter pausen kommer Randers ud med en mere fokuseret indstilling. Selvom Næstved holder styr på scoren, tager coach Gillet en timeout efter kun godt 2 minutter.

Selvom Næstved kom godt ud af timeouten, kan de ikke slippe helt af med Randers. Afstanden er stadig 18-20 point, men Randers holder liv i kampen. Det kan stadig ende med en afklapsning, men Randers-spillerne har ikke givet op.

Selvom hjemmeholdet har fået bedre fat, har Næstved alligevel held til at holde afstand. 61-78 efter 3. q.

Hvad end der måtte have været tilbage af spænding i kampen, var helt væk da sidste quarter begyndte. De sidste 10 minutter lignede en dårligt organiseret træningskamp, med to hold der ville hurtigt i bad. Holdene skiftes til at score på hinanden, og al form for intensitet er væk. Næstved spiller stærk line-up, men får ikke trukket yderligere fra.

Kampen ender 85-104 til Team FOG Næstved (17-28, 21-28, 23-22, 24-26).

Topscorer for Randers Cimbria blev Dee Franklin med 17 point. For Team FOG Næstved blev det Jordan Mathews med 32 point.