Nyheder

Team FOG Næstved vinder i Randers

Til dagens kamp var hjemmeholdet uden deres to stjernespillere Chris Nielsen og Bo Colas, hvilket gav mulighed for Nicky Nielsen og Sebastian Gram fra start.

Kampen starter med speederen i bund fra begge hold. Ingen har det store held med at få bolden i kurven, dette skyldes i Næstveds tilfælde at Randers dækkede rigtigt godt forsvar.

Næstved får styr på spillet og laver hul i Randers's forsvar og kommer til 3 nemme scoringer. Med 4.30 tilbage er stillingen 8-13 til gæsterne, timeout Randers.

Randers kæmper for at få bolden i kurven og komme tilbage i kampen, men heldet er ikke med dem. Næstved har virkeligt fundet huller i Randersforsvaret, perioden ender 14-29.

2. periode starter som 1. Med masser af fart. Det er dog kun Næstved, som har scorer. Efter 3,5 min spillet er stillingen 18-39.

Holdende følges meget godt ad, dog virker det til Randers har fået bedre gang i angrebet, men Næstved er gået ned i tempo. Med 2.56 tilbage tager Næstved timeout med stillingen 24-44. Næstved får justeret efter timeouten og perioden ender 29-53 på et buzzer dunk fra Caleb Walker.

Efter pausen er det tydeligt at der er blevet talt med store ord i begge omklædningsrum. Begge hold kommer ud med et helt nyt mindset til perioden, dog er Randers stadig lige så uheldige som i første halvleg - de kan simpelhen ikke få bolden i kurven. Næstved bare bliver ved med at flyve afsted og rammer næsten på alt de sender afsted. Perioden slutter 55-84.

Randers træner Hansen kan godt se hvor kampen er på vej hen inden de sidste 10 minutter vælger at spille bænken fra starten af perioden. Begge hold spiller med bænken og det er ikke ligefrem flot basket der bliver spillet. Med 4 min igen et stillingen 44-99. Randers bænken viser mest gejst, dog er det lidt for sent og kampen ender 56-105 (14-29, 15-24, 6-29, 21-21).

Topscorer fra Randers: Charlie Burgess 13, Reno Silavs 11, Nicky Nielsen 9 point

Topscorer fra Næstved: Caleb Walker 23, Darris Santee 23, Chris Gabriel 21 point