Nyheder

Team FOG Næstved vinder hjemme over Bakken Bears

Årets sidste kamp i Næstved stod mellem Team Fog Næstved og Bakken Bears. En kamp, hvor Team Fog Næstved absolut ikke var favorit.

Team Fog Næstved kom dog godt fra start, men Bakken er Bakken, og midt i perioden trak holdet fra. Men så var det Team Fog Næstveds tur til at have momentum – et 9-0 run ændrede stillingen fra 12–16 til 21–16 med 3 minutter tilbage af perioden.

Resten af perioden skiftede holdene til at score, således at Team Fog Næstved ved periodens slutning førte med 6 point.

2. periode startede meget lige, men i løbet af meget kort tid lykkedes det for Bakken at komme helt tilbage pointmæssigt – godt hjulpet af et par dumme Team Fog Næstved-fejl.

Hjemmeholdet fik dog samlet sig og holdt trit med Bakken scoringsmæssigt resten af perioden, således at Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 5 point, 49-44 og en spændende 2. halvleg var i vente for de mere end 1500 tilskuer som var på plads i Arena Næstved.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode, men i løbet af kort tid fik Bakken indhentet Team Fog Næstveds føring og endda bragt sig foran. Men Team Fog Næstved kom tilbage og bragte sig igen foran for en kort stund, idet det lykkedes for Bakken at få udlignet inden sidste periode.

69 – 69 inden sidste periode og kampen var stadigvæk helt åben.

Team Fog Næstved fik en god start med at score de første 4 point inden for det første minut. Derefter var der ellers dømt scoringspause i nogle minutter. Spændingen i kampen var på højdepunktet, og der var en øredøvende larm i arena Næstved.

Begge hold leverede en superfight uden lige, så det var en fornøjelse at overvære kampen. At holde Bakken nede på 3 point i næsten 8 minutter er vist ikke hverdagskost i dansk basket og Team FOG Næstved vinder 4. periode med 18-13 og derved kampen med 87-82.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kazembe Abif med 16 point og for Bakken Bears scorede Doug Wiggins 20 point.