Nyheder

Team FOG Næstved vinder bronze på uventet udebane i Randers

Efter Team FOG Næstved desværre ikke måtte afholde den planlagte bronzekamp i den danske basketliga, blev Randers Cimbria tilbud at afholde kampen i stedet, som med stor glæde takkede ja.

Randers vinder tip-off og Rasmus Bach kvittere med en hurtig 3-pointscoring. Begge hold lægger en hård linje med hurtigt spil lige fra tip-off af, og gør alt for at få en overhånd fra kampstart. Efter 3 minutter er stilling 10-10.

Med 5 minutter igen af 1. periode tager Randers en timeout efter, Næstved har skabt sig et lille forspring. Efter timeouten fortsætter Næstved med, at udbygge forspringet og stillingen er 20-28 med 3 minuttet igen. I slutningen af 1. periodes stepper Randers mandskabet op, og får mindsket Næstveds føring til stillingen 32-34 efter 1. periode.

Begge hold har her i starten af 2. periode taget tempoet lidt af kampen, til gengæld må begge hold kæmpe hårde, for at kunne komme til en ordentlig afslutning, hvilket resultere i at stillingen er 38-37 efter 5 minutter. Det hårde spil under kurven fortsætter resten af 2. periode, selv om Næstved mandskabet er dem der har haft mest hæld med komme til de gode afslutninger, så bidder Randers fra sig i det sidste minut af 2. periode og Næstved kan gå til pause med stillingen 48-52.

Begge hold fortsætter det hårde spil i 3. periode, og efter 3 minutter bliver der dømt en dobbeltfejl på Randers nummer 4 og Næstved nummer 6, hvor fejlen til Randers er en usportsligfejl, Næstved udnytter situationens efter 4 minutter er stillingen 59-63 til Næstved.

Med 5 minutter igen bliver der igen dømt en dobbelt fejl, en teknisk til Randers nummer 11 og en usportsligfejl til Næstved nummer 9, Randers formår ikke at udnytte situationen og stillingen er 62-69 med 4,5 minut igen.

Efter tumulten stiger intensiteten mellem holdene og de skiftes til at få bolden i kurven, men Randers formår at holde trit med Næstved og stillingen er 71-73 med 1,5 minut igen af 3. periode. 3. periode slutter med stillingen 73-76 til Team FOG Næstved.

Intensiteten bliver ikke mindre i starten af 4. periode, hvor begge hold stadig har muligheden for at vinde kampen. Efter 3.5 minut bliver nummer 12 fra Randers tildelt en dobbelt teknisk fejl og bliver diskvalificeret. Næstved skyder 2 straffekast og Randers får bolden på midten, hvor de kvittere med en hurtig 3-pointscoring til stillingen 83-83 efter 4 minutter. 

Der er ikke nogle af holdene der giver noget ved dørene og intensiteten får et nøk mere her i de afgørende minutter. Hvor stillingen er 88-91 med 3 minutter igen.

Med 1,5 minut igen af kampen tager Næstved timeout efter Randers har reducere til stillingen 90-94. Efter timeouten får Næstved ikke bolden i kurven, men skyder istedet 2 straffekast hvor de score på begge til stillingen 90-96 med lidt under 1,5 minut igen, hvor Chris Nielsen fra Randers også bliver fejlet ud. Efterfølgende formår Randers mandskabet ikke at komme tilbage i kampen. Kampen slutter med en sejer til team FOG Næstved på 92-101.

Kampens topscore for Randers Cimbria er Rasmus Bach med 24 point. For Team FOG Næstved er det Anton Shoutvin med 28 point.