Nyheder

Team FOG Næstved taber hjemme til Bakken Bears

Hjemmeholdet havde i høj gra dfor 2 point for at følge med Rabbits og 79ers i kampen om 3. pladsen i grundserien.

Men endnu et nederlag, det femte i træk, gør nu at Team FOG for alvor bliver presset bagfra af SISU i kampen om 5. pladsen.

Kampen fik en lige start, som var meget taktisk præget. Det var som om, at holdene lige skulle føle hinanden lidt på tænderne.

Første halvdel af perioden var scoringsmæssigt lige, men så lykkedes det for Team Fog Næstved at trække fra til en 8 pointføring. Men Bakken gav sig ikke, og holdet fik stoppet "blødningen", og Team Fog Næstveds føring blev reduceret til 6 point ved periodens slutning.

Igen en lige start på perioden, hvor forskellen på succes og fiasko var et brændt 3 pointforsøg af Team Fog Næstved og en tilsvarende 3 pointscoring af Bakken. Herefter var der dømt scoringspause et par minutter - der  var dog mange scoringsforsøg. Der kom gang i scoringen igen - stort set lige mange til hvert hold.

Bakken fik dog reduceret Team Fog Næstveds føring til 5 point ved pausen.

En hektisk og hæsblæsende start på 3. periode - dog uden scoringer. Bakken fik først hul på bylden, og så var der udlignet.

Bakkens pres over hele banen bekom ikke Team Fog Næstved godt, og holdet havde svært ved at komme til scoringsforsøg. Alligevel kom holdet dog foran mod slutningen af perioden, men et par dumme boldtab blev dyre for Team Fog Næstved og Bakken førte derfor med 3 point inden de sidste 10 minutter.

Igen en lige start på perioden men ingen scoringer de første par minutter. Men så skete det igen - Bakken fik hul på bylden og trak fra til en sikker 8 pointføring med 6:27 tilbage af kampen.

Team Fog Næstved kæmpede sig dog flot tilbage og fik udlignet Bakkens føring med 4 minutter tilbage af kampen. Igen trak Bakken fra til en 5 points føring med 1½ minut tilbage af kampen.

Denne føring blev udbygget, så kampen endte med en sikker og fortjent sejr til Bakken på 65-73, (24-18, 16-17, 12-20, 13-18).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Philip Nolan med 20 point. For Bakken Bears scorede Devaughn Akoon-Purcell 23 point.