Nyheder

Team FOG Næstved slår Randers Cimbria

Torsdagens kamp i BL mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria gav den forventet sejr til hjemmeholdet der igen havde Chris Gabriel med efter overstået karantæne.

Efter 1 minut uden scoringer i 1. perioden kom der gang i den. Begge hold var ivrige efter at komme til afslutninger.

Det resulterede i en del scoringer af begge hold, hvilket medførte skiftende føringer de 2 hold imellem. Mod slutningen af perioden trak Randers fra til en 5 pointføring, som holdt sig perioden – ikke mindst på grund af et par dumme fejl af Team Fog Næstved, som kostede scoringer til Randers. Gæsterne førte hermed med 23-28 efter de første 10 minutter.

Randers kom bedst fra start og øgede sin føring i starten af 2. periode. Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved på det tidspunkt.

Midt i første halvdel af perioden så det ud som om, at Team Fog Næstved var ved at vågne. Der var mere intensitet i holdets spil, men det var kort varigt. Randers øgede i hvert fald sin føring igen.

Da halvdelen af perioden var spillet, udspillede der sig et drama, som kaldte dommerne sammen til en mindre konference om, hvem der havde gjort hvad. Det mundede ud i en personlig fejl til Randers’ Stanford Brown og en diskvalifikation Team Fog Næstveds Jordan Matthews. Dommerne så ikke om gæsternes Chris Nielsen gjorde noget, det så tilskuerne heller ikke men de havde en mening om det da man kunne man høre, hver gang Chris Nielsen havde bolden i resten af kampen.

Kampen var på kogepunktet, og Team Fog Næstved fik kæmpet sig tilbage og bragte sig foran med 2 point med 1:26 tilbage af perioden. Denne føring blev udbygget til 3 point ved pausen 54-51. Noget af en vending kampen tog efter dramaet.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode med et 8-0 run efter 2 minutter. Føringen blev dermed udbygget, og det så rigtig godt ud for Team Fog Næstved, da holdet nåede op på en føring på 15 point.

Team Fog Næstved blev herefter lidt overmodige og forsøgte sig med nogle risikable indspil. Det lykkedes ikke hver gang, hvorfor Randers kunne reducere Team Fog Næstveds føring.

Så kom kampens andet dramatiske højdepunkt, da Chris Nielsne lavede sin anden usportslige fejl og måtte forlade kampen.

Inden sidste periode førte Team Fog Næstved med 14 point.

Set udefra var det spændende, om Team Fog Næstved kunne holde koncentrationen. Det så det ud til i periodens start, men Randers gav ikke op, og holdet fik reduceret Team Fog Næstveds føring.

Det vækkede tilsyneladende Team Fog Næstved, for holdet fik igen greb om spillet. Så blev det igen lidt sløset fra Team Fog Næstveds side, og Randers reducerede igen føringen. Medvirkende hertil var også, at Team Fog Næstved kun scorede 3 point i de sidste 3 minutter.

Kampen sluttede med en sejr til Team FOG næstved på 103-90.

Topscorer for Team Fog Næstved blev PJ Thompsom med 24 point. For Randers Cimbria scorede Dee Franklin 22 point.