Nyheder

Team FOG Næstved slår Horsens IC efter drama

I en meget godt besøgt Forum Horsens vandt Team FOG Næstved til aften med 87-85 over Horsens IC. Der skulle fem minutters ekstra tid til før kampen fandt sin vinder.

I første periode var det HIC der tog teten. Næstved havde meget svært ved at komme til fornuftige afslutninger og ved stillingen 8-0 måtte Næstved tage time out. Det hjalp på spillet og Næstved tog teten i både forsvar og angreb. Ved pausen mellem første og anden periode var Næstved foran med 16-15. Potter var topscorer med 5 point, mens Zohore og Borovcanin havde 4 for HIC.

I anden periode er det igen Næstved der spiller bedst. HIC spiller med stor energi, men angrebet flyder slet ikke, og er meget præget af enkelt præstationer. Skyler Bowlin holder HIC inde i kampen med 9 point i perioden på nogle meget svære skud. For Næstved er Sabia og Murphy mest scorende.

I tredje periode er kampen lige i starten, men pludselig rammer Næstved er par hurtige treere og trækker fra. De rammer 5 treere i perioden fra fem forskellige spillere og fører med 13 point. Kampen virker tæt på en afgørelse, men Vedran Borovcanin vil det anderledes.

HIC stepper op i forsvaret og Næstved virker skræmte. Med 15 sekunder igen er HIC bagud med fire og har to straffekast. Det ene rammes, mens det andet misses. Borovcanin taget rebounden og sænker en treer. 75-75 og kampen må i overtid. Borovcanin scorer 15 point i perioden.

I overtiden starten HIC med at få 6 hurtige straffekast, men kun de 4 bliver ramt. Igen trækker Næstved fra og kampen virker afgjort. HIC kæmper sig igen tilbage og stillingen er lige med 10 sekunder igen. Sergi Guardia rammer et lay up og HIC får ikke noget ud af sidste skud, og dermed kan Næstved tage hjem med en sejr på 87-85 (15-16, 16-18, 20-30, 24-11).

Næste kamp i serien er på mandag i Næstved, hvor HIC skal stjæle en på udebane, hvis der skal være realistiske forventninger til en semifinaleplads.  

Topscorer: HIC Vedran Borovcanin 27,
Topscorer Team FOG Næstved: Alex Murphy 20