Nyheder

Team Fog Næstved skifter amerikaner

Team FOG Næstved har af sportslige bevæggrunde valgt at udskifte amerikanske Drew Crowell. Skiftet sker som en del af en samlet sportslig vurdering af behovet i spillertruppen.

Der er indgået en aftale mellem Drew Crowell og Team FOG Næstved, der betyder at Drew Crowell vil stå til rådighed for holdet indtil den 15. november, og han vil således kunne være med i det tætte program som Team FOG Næstved har i denne periode. Skulle Drew Crowell få et tilbud i denne periode vil han have mulighed for at rejse med det samme.

Ny amerikaner skal styrke holdet

Team FOG Næstved har arbejdet på at få en løsning på plads hurtigst muligt. Valget er faldet på Quinton Doggett der kommer direkte fra USA og ud af college. Quinton Doggett er en meget atletisk og mobil spiller. Hans snittede i sin sidste sæson 12.3 point pr. kamp, 7.8 rebounds pr. kamp og 1,9 blok pr. kamp på 32.4 minutter pr. kamp. Quinton Doggett er valgt ud fra en samlet vurdering af behovet i spillertruppen og vi ser frem til at få ham integreret på holdet.

Der er som sædvanlig ca. 30 dages behandlingstid i Udlændingeservice og Team FOG Næstved forventer at Quinton Doggett kan være klar den 6/7. december.

Det bedste i situationen
 
Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen fortæller: ”Situationen er naturligvis ikke optimal for nogen af parterne, men set i lyset af situationen synes jeg at vi er kommet frem til en fornuftig løsning. Vi ønsker Drew Crowell held og lykke i fremtiden og håber at han vil lykkes med at finde en anden klub snarest i Europa. Samtidig ser vi på den anden side frem til at Quinton Doggett bliver spilleberettiget for os.”