Nyheder

Team FOG Næstved sikker på 3. pladsen efter sejr over Svendborg Rabbits

En sejr i dagens kamp mod Svendborg Rabbits ville sikre Team FOG Næstved 3. pladsen i grundspillet og en kvartfinaleserie mod netop dagens modstander.

Begge hold leverede en fod start på perioden med godt spil og flotte scoringer. Normalt er hurtige fødder ikke synonymt med Chris Gabriel, men i en sekvens i perioden fik han i den grad flyttet Svendborgs forsvar.

Team Fog Næstved trak fra til en 11 pointføring, som blev øget til 13 point ved periodens slutning og allerede efter de første 10 minutter var hjemmeholdet i gang med at indfri forventningerne.

Team Fog Næstved fortsatte i 2. periode, hvor holdet slap i første. Holdet øgede sin føring, som midt i perioden var nået op på 18 point.

Men så vågnede Svendborg og halede lidt ind på Team Fog Næstved. Det var dog kun for en kort tid. Team Fog Næstved fandt igen kurven og trak fra til en 20 pointføring ved pausen.

Team Fog Næstved fortsatte endnu en gang, som holdet sluttede før pausen, men det virkede dog en smule ukoncentreret fra Team Fog Næstveds side. Måske derfor var der skiftende føringer, men alligevel lykkedes det ikke for Svendborg at vinde perioden, som Team Fog Næstved vandt med 6 point.

Team Fog Næstved fortsatte igen, hvor holdet slap og øgede sin føring til 30 point, da der manglede 6 ½ minut af perioden. Midt i perioden var stillingen imidlertid status Quo i forhold til periodens start – Team Fog Næstved i front med 26 point. Resten af perioden skulle vist bare overstås, og det blev den med en sikker og fortjent sejr til Team Fog Næstved på 106-79.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Franklin og Kazembe Abif med hver 18 point. For Svendborg Rabbits blev det Terrel Harris med 23 point.