Nyheder

Team FOG Næstved måtte slide for sejren

Det blev ingen god start for favoritterne fra Team Fog Næstved i den første kamp i kvartfinaleserien mod EBAA. Holdet var bagud fra start, men halvvejs i perioden nåede holdet op. Men det var en stakket frist.

EBAA trak fra igen, og Team Fog Næstved måtte kæmpe for at hænge på, men mod slutningen af perioden lykkedes det for Team Fog Næstved at komme foran. Føringen blev udbygget mod slutningen af perioden, så holdet vandt perioden med 5 point.

Starten på 2. periode blev ikke bedre for Team Fog Næstved end 1. periode, og EBAA halede ind på Team Fog Næstveds føring.

Team Fog Næstved strammede skruen og traf fra midt i perioden- føringen blev udbygget resten af perioden, så holdene kunne til pausen med en sikker føring til Team Fog Næstved på 14 point, 51-37.

Det blev en lige start på 3. periode. Holdene skiftedes til at score, men pludselig kunne Team Fog Næstved ikke score. Det kunne EBAA derimod og halede derfor ind på Team Fog Næstveds føring. Team Fog Næstved fik dog gang i scoringen igen, så holdet kunne holde EBAA lidt på afstand. Mod slutningen af perioden udbyggede Team Fog Næstved sin føring, da det ikke lykkedes for EBAA at score i de sidste 3 minutter af perioden.

I sidste periode startede Team Fog Næstved med at udbygge sin føring. Kampen havde mistet sin intensitet, som vel egentlig kun havde været til stede i 1. periode. Der var på daværende tidspunkt ingen tvivl om, at Team Fog Næstved ville vinde kampen. Det gav så også spilletid til Team Fog Næstveds unge talenter.

Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr med 24 point, 89-65 og bragte sig foran med 1-0 i kvartfinaleserien.

Kamp 2 i bedst á 5 serien spilles på mandag i Aarhus.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Jordan Mathews med 20 point. For EBAA scorede Simon Bjørnebo og Keane Thoman hver 14 point.