Nyheder

Team FOG Næstved klar til semifinalerne

Til trods for at dagens kamp mod EBAA måtte udsættes i 25 minutter på grund af trafikuheld på Fyn, så EBAA blev forsinket i ankomsten til Næstved var der ingen slinger i valsen og en klar sejr til hjemmeholdet udløste billetter til semifinalen hvor Horsens IC nu venter i bedst á 5 kampe.

EBAA kom først på scoringstavlen og var lidt i teten i kampens start. Team Fog Næstved svarede igen, men kampen var meget lige. Mod slutningen af 1. periode trak Team Fog Næstved dog fra til en 8-points føring ved periodens slutning.

Team Fog Næstved fortsatte, hvor holdet slap i 1. periode og øgede sin føring. Team Fog Næstved havde sat kursen mod semifinalen. Team Fog Næstved spillede meget koncentreret. Det var tydeligt, at holdet satsede på at gøre arbejdet færdigt i dag, så man var klar til semifinalen.

De 2 hold kunne gå til pausen med en føring til Team Fog Næstved på 30 point. Medvirkende hertil var, at EBAA kun scorede 5 point i perioden.

I 3. periode scorede Team Fog Næstved først, men EBAA svarede godt igen og reducerede Team Fog Næstveds føring. Det varede dog ikke længe, før Team Fog Næstved fik greb om spillet igen, og holdet øgede sin føring. Med 3 minutter tilbage af perioden førte Team Fog Næstved med 40 point. Denne føring holdt sig perioden ud.

Team Fog Næstved fortsatte det koncentrerede spil fra starten af sidste periode. Der var ikke noget, som skulle overlades til tilfældighederne. Team Fog Næstved gav spilletid til sine unge talenter. Om det var grunden til, at Team Fog Næstved tabte perioden skal være usagt, men de unge mennesker gjorde det fint i den meget sikre sejr til Team Fog Næstved som kom til at lyde på 101-66.

Topscorer for Team Fog Næstved blev P. J. Thompson med 22 point. For EBAA blev det Keane Thoman med 12 point.