Nyheder

Team FOG Næstved fik sin 4. sejr i træk

Alt andet end en sejr til Team FOG Næstved i dagens kamp mod EBAA ville være en overraskelse. Hjemmeholdet indfriede dog også forventninger og tog den ventet.

Det var ikke rigtig fra starten af 1. periode fra Team Fog Næstveds side. I hvert fald var det EBAA, som var i teten, og holdet førte også stort set gennem hele perioden. Mod slutningen af perioden fik Team Fog Næstved dog indhentet EBAA’s forspring, så stillingen var lige inden 2. periode.

Team Fog Næstved fik en bedre start på denne periode, men alligevel var der en lidt stor spildprocent i første del af perioden. Midt i perioden blev det bedre scoringsmæssigt, og Team Fog Næstved trak fra til en 8 pointføring. Denne føring blev løbende udbygget gennem resten af perioden, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 14 point, 49-35.

Team Fog Næstved fik igen en god start på 3. periode efter den store pause – endda en ualmindelig god start, hvor føringen blev udbygget. Da halvdelen af perioden var spillet, førte Team Fog Næstved med 33 point, og man kunne med nogen rimelighed mene, at spændingen i kampen var forduftet – også selv om Team Fog Næstved efterfølgende tog sig en scoringspause på et par minutter.

Det lykkedes derfor for EBAA ar reducere Team Fog Næstveds føring til 29 point inden de sidste 10 minutter.

EBAA scorede først, men Team Fog Næstved svarede hurtigt igen. Derefter gik der et par minutter med rod i begge ender af banen. Begge hold fik dog styr på spillet igen, hvilket også gav scoringer i begge ender. Mod slutningen af perioden gav Team Fog Næstved spilletid til holdets unge talenter. Og ikke nok med, at de fik spilletid, de scorede også til stor jubel for medspillere og tilskuere. Alle Team Fog Næstveds spillere kom således på scoringslisten.

Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr med 30 point. Slutcifrene blev på 101-71.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Greg logins og PJ Thompson med hver 17 point. Bedste mand for EBAA var Tobias Reinholt og Simon Bjørnebo med hver 16 point.