Nyheder

Team FOG Næstved bringer sig foran 2-0

Kamp 2 i kvartfinaleserien mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved blev spillet torsdag aften i Arena Randers.

Kampen blev intenst og hård men det var gæsterne fra Sydsjælland der løb med sejren og har nu matchbold i kamp 3 som spilles på mandag i Næstved.

Randers starter kampen rigtig godt med 7 ubesvarede point. Næstved kommer stille og roligt ind i kampen, og Alexander Bak gør det til 11-8 med 6.22 igen.

Næstved er hele tiden over Randers, og hjemmeholdet skal kæmpe for hvert eneste point. Randers holder Næstved på afstand og fører 16-11 med 2.50 igen.

Randers får sluttet stærkt af. Godt forsvarsspil og en killer 3er af Chris Nielsen giver medvind. Troy Franklin får en teknisk fejl i forbindelse med en straffekastaktion, hvilket giver Chris Nielsen i alt 3 fra linjen.

Daniel Munkholn fejler Alexander Bak med 0,0 sekunder tilbage, hvilket giver ham 2 straffe. Stillingen er 29-20 efter første periode.

Begge hold vil vise at det er deres kamp. Hårdt spil i både angreb og forsvar i begyndelsen af 2. periode og Randers er foran 34-26 efter 2.30.

Næstved spiller godt og effektivt, og får lavet 4 ubesvarede point. Bedst som Randers er oppe med 8, sætter 2X Bak tempo og så er forspringet kun på 2 point, 40-38 med små 4 minutter igen.

Gæsterne lykkedes bedst med at komme til kurven og trække fejl. Santee gør det til 40-40 med 3.22 igen. Bak følger op med endnu en 3-er.

Kampen er tæt og intens - fortsat meget hårdt spil. Bo Colas fejler Walker med 2,6 sekunder igen. Walker gør det til 47-47 og afslutter 2. periode.

Gæsterne starter bedst klart bedst efter pausen med et 7-0 run, og oven i det begår Troy sin 4. fejl, og må hurtigt tage plads på bænken. 47-54 efter 2 minutter og det begynder at gå Team Fog`s vej.

Hjemmeholdet virker rådvilde, og har svært ved at finde vejen til kurven. 54-60 halvvejs  perioden.

Gæsterne har fuldt fokus og spiller hurtigt og effektivt. Randers savner både Bo, og DJ der sidder ude med (mindre) skader, og Troy der gemmes grundet fejlprocent.

Gæsterne er foran med 15 point inden de sidste 10 minutter.

4. periode starter rodet, efter 2 min har Randers kun scoret 2 og Næstved 3 point. Santee har fået sin 3. fejl og tager derfor plads på bænken.

Charlie bringer Randers på 70-85 med 5.24 igen. Kort efter begår Troy Gottselig. sin 5. fejl, og er dermed ude af kampen.

Randers kommer tættere på, Charlie gør det til 77-87 med 2.30 igen. Kampen har fået lidt nerve. Næstved holder dog Randers på afstand og vinder kampen med 95-83 og bringer ser derved foran 2-0 i serien.

Topscorer fra Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 32 point. For Team FOG Næstved scorede Calem Walker 29 point.