Nyheder

Team FOG Næstved besejrer Hørsholm 79ers

Vigtige point var på spil for både Team FOG Næstved og Hørsholm 79ers i torsdagens opgør i BL.

Hjemmeholdet skulle vinde for at holde sig tæt på gæsterne i den samlet stilling, men 79ers kunne bruge de 2 point til at lægge afstand til netop TFN.

Team Fog Næstved kom godt fra start og fik en lille føring. Den fik Hørsholm dog hurtigt indhentet.

Derefter skiftedes holdene til at score med deraf skiftende føringer. Inden slutningen af perioden lykkedes det god for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 3 point.

En periode med god basket af begge hold slutter 21-18 til hjemmeholdet.

Hørsholm startede 2. periode bedst og bragte sig foran – også fordi Team Fog Næstved havde nogle afslutningsproblemer.

Midt i perioden vendte kampen til Team Fog Næstveds fordel – nu var det Hørsholm, som havde problemer med at score.

Derimod havde Team Fog Næstved fået gang i scoringen, og holdet trak fra til en 17 pointføring med godt 1 minut tilbage af perioden. Denne føring holdt til pausen som var på 17 point i hjemmeholdets favør.

3. periode startede med et hæsblæsende minut, hvor det for begge hold var ud over stepperne uden den store omtanke i spillet.

De første 3 minutter af perioden blev der ikke scoret, men så fik Hørsholm hul på bylden og scorede 5 point i streg.

Hørsholm sneg sig langsomt, men sikkert ind på Team Fog Næstved, som inden sidste periode kun førte med 10 point, selvom holdet kun scorede 7 point i perioden.

En spændende 4. periode var i vente – kunne Team Fog Næstved holde sin føring, eller ville Hørsholm komme helt tilbage og vinde kampen?

Vekslende scoringer prægede periodens første 6 minutter, hvilket betød, at Team Fog Næstved holdt sin føring, som var på 10 point ved periodens start.

Men så fik Team Fog Næstved momentum, og holdet trak de sidste 4 minutter fra til en sikker, overraskende men fortjent sejr som endte på 85-67.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Conner Washington med 18 point. For Hørsholm 79ers scorede Matt Bonds 22 point.