Nyheder

Team FOG Næstved besejrer Bakken Bears igen

Kamp 2 i semifinaleserien mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved havde stadigvæk Bakken som favorit til at blive samlet vinder, men et nye nederlag i eftermiddagens kamp har for alvor givet næring til at den største sensation i nyere tid i BL, kan være en realitet såfremt Team FOG Næstved vinder 1 kamp mere mod Bakken Bears.

I torsdag havde TFN nemlig vundet på udebane og nu kunne man drage fordel af hjemmebanen i Arena Næstved.

TFN kom bedst fra start, men Bakken fulgte dog godt med. Da halvdelen af perioden var spillet, førte hjemmeholdet med 6 point.

Denne føring blev udbygget i de næste minutter og 1. perioden endte med en 17-point føring (30-13) efter de første 10 minutter.

Det så ualmindelig godt ud for TFN på dette tidspunkt.

Bakken kom klart bedst fra start i 2. periode og halede ind på hjemmeholdets føring. TFN kæmpede for at få greb om kampen igen, men Bakken ville ikke give slip.

Mod slutningen af perioden fik TFN dog gang i scoringen igen, for blot at gå i stå igen, hvorefter Bakken reducerede yderligere, så TFN kun førte med 9 point ved pausen, 47-38.

Der var ingen scoringer de første par minutter af 3. periode. TFN scorede først men derefter var Bakken i teten og halede ind på TFNs føring til 5 point med 37 sekunder tilbage af perioden. Føringen holdt perioden ud, men det så sværere og sværere ud for hjemmholdet, nu hvor Bakken lugtede blod.

Spændingen var i højsædet inden sidste periode. Bakken reducerede hurtigt TFNs føring, men TFN svarede hurtigt igen.

Holdene fulgtes ad den første halvdel af perioden – 8-8 på scoringstavlen. Jo tættere på afslutningen jo mere spænding. Hvem havde momentum i den spændende afslutning?

Det så ud til at være TFN, men Bakken lagde sig ikke ned og med 45 sekunder af kampen, var kampen stadig åben.

TFN holdt hovedet koldt og øgede sin føring til 10 point ved kampens slutning. Slutresultatet  blev 84-74 og derved er TFN foran 2-0 i semifinaleserien som spilles bedst á 5 kampe.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Kazembe Abif med 26 point. For Bakken Bears scorede Jeffrey Crockett 17 point.

Kamp 3 i serien spilles 14. april kl. 14:00 hos Bakken. Vinder TFN denne kamp er holdet i DM-finalen. Vinder Bakken kampens spilles kamp 4 den 20. april kl. 18:30 i Arena Næstved.