Nyheder

Team FOG hænger på i toppen af BL

Kigger på i tabellen i BL er det meget tæt mellem Horsens IC på 2. pladsen og Randers Cimbria på 4. pladsen. Midt mellem disse 2 pladser befinder Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved sig.

Så der var vigtige point på spil i dagens kamp i Arena Næstved hvor Randers Cimbria var på besøg. Taberen af opgøret kunne godt ligne det hold som vil slutte på 4. pladsen i grundspillet.

Team Fog Næstved fik en god start på kampen med et 8-0 run, inden Randers kom på tavlen. Om man kan sige, at holdene herefter byttede point, er måske så meget sagt, men forskellen på de 2 hold forblev på 8 point, indtil slutningen af perioden som endte 34-17 til hjemmeholdet.

Randers kom bedst fra start i 2.  periode, Team Fog Næstved lavede mange fejl, og Randers kom for let til scoring. Derved halede Randers ind på Team Fog Næstveds føring, så den med 2:42 tilbage af perioden kun var på 8 point.

Team Fog Næstved fik dog stoppet Randers, og det lykkedes for holdet at udbygge føringen til 13 point ved pausen.

Efter en lige start på perioden trak Team Fog Næstved fra til en 17 pointføring efter godt 3 minutter af perioden. Randers tog time out, hvilket hjalp Randers tilbage på sporet, men kun for en kort bemærkning.

Team Fog Næstveds føring kom igen op på 17 point, og den blev senere udbygget til 19 point inden de sidste 10 minutter.

Men en hæsblæsende periode med godt spil og højt tempo fra begge hold.

Bedst som man troede, at Team Fog Næstved var trukket endegyldigt fra, vågnede Randers op til dåd og reducerede Team Fog Næstved føring. Med knap 5 minutter tilbage af kampen var føringen skrumpet til 13 point.

Men så var det også slut - Team Fog Næstved trak igen fra, og denne gang lykkedes det ikke for Randers at komme tilbage.

Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr på 113-91 efter at have vundet 4. periode med 29-26.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kentwan Smith med 24 point. For Randers Cimbria scorede Brantley Bynum 28 point.

Foto er leveret af Kongsgaard foto.