Nyheder

Tæt kamp mellem TFN og Bakken Bears

Søndagens aftenkamp mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears gav en smal sejr på 1 point til gæsterne selvom TFN kom helt tæt på til sidst.

Team Fog Næstved fik en flot start på perioden og kom foran med 7-0, da der var spillet næsten 4 minutter. At Bakken ikke scorede i næsten 4 minutter er vist ikke hverdagskost. Men Bakken kom da også tilbage i matchen og bragte sig foran med 1 point ved periodens slutning.

Bakken lukkede op for sluserne fra starten af perioden og øgede sin føring. Team Fog Næstved kæmpede for at følge med, men det var svært, for Bakken viste klassen. Og når Team Fog Næstved viste klassespil, for det gjorde holdet, manglede det afgørende held med scoringsforsøget. Det blev ring ud i stedet for bold i kurven. På den konto var det forholdsvis let for Bakken at øge sin føring, som nåede op på 11 point ved pausen.

Team Fog Næstved viste fra starten af perioden, at holdet ikke havde opgivet håbet om en overraskelse i form af en sejr. I hvert fald fik holdet reduceret Bakkens føring til 3 point, da der var spillet knap 4 minutter af perioden. Det vækkede åbenbart Bakken, som igen trak fra. Hver gang Team Fog Næstved kom lidt for tæt på, strammede Bakken grebet og øgede sin føring. Ved slutningen af perioden lykkedes det dog igen for Team Fog Næstved at få reduceret Bakkens føring, så den kun var på 3 point ved periodens slutning. Muligheden for overraskelsen var stadig til stede.

En forhåbentlig spændende periode var i vente. Bakken lagde bedst fra land og øgede sin føring. Spillet var intenst fra begge sider. Det var tydeligt, at kampen havde betydning for begge hold. Midt i perioden trak Bakken fra, og med 3 minutter tilbage at spille førte Bakken med 11 point. Kampen syntes afgjort.

Team Fog Næstved ville det dog anderledes og fik reduceret føringen til 5 point med godt 1 minut tilbage at spille. Og føringen blev reduceret yderligere til godt 4 sekunder tilbage at spille. Bakken havde bolden, men smed den af uforklarlige årsager væk. Team Fog Næstved havde herefter 4 sekunder til at score de afgørende point, men det lykkedes ikke. Overraskelsen blev afblæst og Bakken Bears vinder kampe med 79-80 (16-17, 17-27, 27-19, 17-19).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Zarko Jukic med 13 point. for Bakken Bears scorede Michel Diouf 24 point.