Nyheder

Svendborg Rabbits vinder i Randers

I en propfyldt Arena Randers tog Randers Cimbria i mod Svendborg Rabbits i kampen om 4.pladsen. Randers Cimbria-spilleren Charlie Burgess spillede ligeledes sin første kamp siden ham pådrog sig en slem knæskade i starten af sæsonen.

Gæsterne fra Sydfyn starter i højt tempo, og scorer hurtigt kampens første 5 point. Randers får justeret spillet og laver en 9-0 run.

Begge hold har fundet spillet, men hjemmeholdet har (kortvarigt) fat i den lange ende. Største føring i perioden er på 10 point ved stillingen 22-12. Herfra går Randers fuldstændig i stå, og Svendborg slår til med et 12-0 run. Stillingen ved pausen er 22-24.

Efter den korte pause, er det igen gæsterne der har spillet med 5 ubesvarede point. 22-29. Selvom Randers kommer bedre med, holder Svendborg stadig føringen på 7-9 point. 30-37 efter 5.5 min.

Med godt 3 minutter igen virker det til, at gæsterne begynder at større sækken, men ud af ingenting begynder Randers at få spillet til at hænge sammen, og kan gå til pause bagud med 5 point, 44-49.

Efter halvlegen har gæsterne lidt momentum i de første minutter, men Randers kæmper tilbage. Afstanden er nu nede på 5-7 point. Randers har ikke givet op, og kampen er på vippen. Med 2 minutter tilbage af 3. q reducerer Dee Franklin til 60-64.

I de sidste minutter er det lidt hektisk stemning på banen, og Cimbria-spillerne begynder at lade kaninerne komme ind i hovederne på dem. Svendborg holder hovedet koldt og fører 60-68 efter 3. quarter.

Gennem de første godt 4 minutter holder Svendborg afstanden på de 8 point. Hjemmeholdet skal slide enormt meget for at komme til afslutningerne, og Svendborg har overtaget.

Selvom Svendborg virkede til at være i kontrol, laver Randers en 7-0 run hen mod de sidste to minutter. 79-84. Timeout Svendborg.

Efter timeouten får Svendborg lavet de sidste justeringer, og får kørt sejren hjem som ender med at blive på 82-91.

Topscorer for Randers blev Brantley Bynum med 24 point. For Svendborg Rabbits scorede Mikkel Plannthin 25 point.