Nyheder

Storsejr til Kronjyderne over SuperMen

Efter en lidt rodet start, som bringer Randers ned 2-6, genfinder Randers formen som resulterer i et 14-0 run ledt af Charlie Burgess med 8 point, samt Chris Nielsens lederskab både offensivt og defensivt. Grundet mange fejl begået af Randers kom holdte Stevnsgade sig i kampen.

Randers fortsatte tempoet fra første quarter, og presser sig op på en fjorten points forspring. Dog falder Randers tilbage til samme problem som i første quarter og bringer sig selv i fejlproblemer, hvilket lukker Stevnsgade tilbage i kampen. Stevnsgade udnytter en smule forvirring i Randers angrebet og slutter quarteret af med et 7-1 run hvilket bringer Randers’ føring ned til blot 6.

Fra tredje quarters start kommer både Randers og Stevnsgade mandskaberne ud mere fokuseret og de spiller godt op med hinanden. Randers presser hårdt på mod Stevnsgade og fantastisk forsvarsspil resulterer i et run på 10-0 til Randers. Efter dette run ser Randers mandskabet sig ikke tilbage og fortsætter med flot angrebsaktioner hvilket bringer føringen op på 73-54

I fjerde quarter bestemte Randers tempoet, og forøgede stille og roligt deres føring blandt andet ved hjælp af Chris Nielsens eget 7 points run for Randers.

Kampen endte med en Randers sejr på 89-67 som blev ledt af både Chris Nielsen som fyldte statsheetet ud med 9 points 10 rebounds og 9 assists samt Charlie Burgess som blev kampens topscore med 22 point.