Nyheder

Stor sejr til Wolpack over BK Amager

Sæsonens første kamp var en Herrefight, så dagens kamp imod oprykkerne fra BK Amager var ventet med spænding og ville BMS Herlev Wolfpack vise sige som favoritter?

Det er BK Amager der ligger hårdets ud i dagens kamp og specielt Rob Fields er en trussel og bringer udeholdet foran 4-9. Derefter træder Wolfpack på speederen og specielt Mathias Seilund gør det onde ved sin barndomsklub med 9 point for perioden. Perioden ender 21-16.

Amager havde dog ikke tænkt sig at ligge sig ned og kommer ud af 2 periode som de startede kampen og når at komme foran 24-27, Colman & Moss tager en timeout og via kløgt og taktisk overblik bliver kampen vendt på hovedet med et Wolfpack run på 13-2. Det giver en pauseføring på 37-29 til Wolfpack hvor specielt Wolfpack skal roses for en flot forsvarsindsats og vilje til hustle mere end udeholdet.

3 periode minder desværre lidt om de forgangne perioder, Amager kommer ud og klar og henter Wolfpack forespringet og når op 43-41 hvor Jonathan Klussman og Oscar Quackenbush gør det godt udefra. Derefter træder Wolfpack´s dynamisk duo BJ og AJ på speederen sammen med hårdt arbejdende Viktor Lorentzen, Mile Nediv, Andreas Meilby & Marcus Sampson hustler og hustler. Wolfpack går ind til 4 periode foran 55-51.

I sidste periode er der ren opvisning, alley oop scoring af AJ og specielt Viktor Lorentzen og Mathias Seilund der er brandvarme gør det onde ved BK Amager der ikke rigtig kan få gang i angrebsspillet. 4 periodes første 6 minutter som ender 19-2! Derefter slår Amager lidt tilbage uden at komme tæt på. Kampen ender fortjent med en sejr på 84-65.

BMS Herlev Wolfpack: Javion Blake 19, Mathias Seilund 18, Viktor Lorentzen 14

BK Amager Oscar Quackenbush 17, Louis Tims 14, Jonasthan Klussman 10