Nyheder

Stevnsgade Supermen opsiger samarbejdet med Ricky Kristensen

Efter næsten 2 sæsoner med Ricky Kristensen ved roret for Stevnsgade SuperMen, har ledelsen i Stevnsgade Copenhagen valgt at opsige samarbejdet med Head Coach Ricky Kristensen. 

Ricky blev i sin tid bedt om at overtage rollen som Head Coach. En rolle, som Ricky har udfyldt på rigtig flot vis, og hvor mange af holdets unge talenter har haft en rigtig flot personlig og sportslig udvikling.

Opsigelsen skyldes, et ikke tilfredsstillende samarbejde med holdet og er ikke et udtryk for manglende resultater, da holdet på det seneste har udviklet sig i den rigtige retning. Stevnsgade Copenhagen er inde i en positiv udvikling og rejsen med genrejse elite basketball i København stopper ikke her. Vi ønsker at fortsætte udviklingen yderligere og bygge videre på de opnåede sportslige resultater og den nuværende spillertrup.

Stevnsgade Copenhagen vil gerne takke Ricky for en meget stor indsats under nogle svære og til tider meget hårde vilkår. Ricky har et stort basketball-hjerte, og det har været vigtigt i vores udvikling. Assisterende Coach Troels Nielsen overtager ledelsen af holdet den resterende del af sæsonen. Dette vil give den fornødne ro og tid til at finde en ny Head Coach frem imod næste sæson. Denne proces er allerede sat i gang udtaler Simon Marquardsen i en pressemeddelelse fra klubben.