Nyheder

Stevnsgade Basketball Klub ønsker at rykke op i BL

Klubben fra Nørrebro i København har nu bekræftet overfor DBBF, at man fra sæsonen 2015/16 ønsker at være en del af BL, såfremt man sportsligt kvalificerer sig.

Dette betyder at Stevnsgade Basketball Klub, der i øjeblikket er i gang med semifinalerne i 1. division, rykker op i BL såfremt man ender som samlet vinder af finaleserien i 1. division. Holdet har allerede vundet den første semifinale mod EBAA og vindes også kamp 2 lørdag i Aarhus venter en 1. divisionsfinale mod enten Køge Basket eller BMI Bloodhounds der mødes i den anden semifinale.

såfremt Stevnsgade ikke bliver samlet vinder af 1. division kan en oprykning stadigvæk komme på tale, såfremt enten Køge eller Bloodhounds ikke ønsker at rykke op efter at have besejret Stevnsgade i  finaleserien.

Udmeldingen fra Stevnsgade betyder også at enten Værløse BBK eller Aalborg Vikings må forlade BL efter denne her sæson. De 2 klubber er lige nu igang med nedrykningsspillet i en bedst à 5 serie, hvor Værløse BBK har vundet den første kamp med 83-66. Kamp 2 spilles på lørdag kl. 18:00 i Aalborg Stadionhal.